Voedingswaarden | | Per 100 g poeder | Per 100 ml bereide voeding | % RWE** |
| | | | |
Energie | kJ/kcal | 2102/502 | 281/67 | |
Vetten | g | 24 | 3,2 | |
- waarvan verzadigde vetten | g | 6,0 | 2,0 | |
Linolzuur | mg | 3500 | 469 | |
α-linoleenzuur | mg | 340 | 46 | |
DHA | mg | 125 | 16,8 | |
Koolhydraten | g | 62 | 8,3 | |
- waarvan suikers | g | 62 | 8,3 | |
- waarvan lactose | mg | 62 | 8,3 | |
Eiwitten | g | 8,5 | 1,1 | |
Zout | g | 0,64 | 0,085 | |
Vitamines | | | | |
Vitamine A | μg | 460 | 61,6 | 15% |
Vitamine D | μg | 13 | 1,7 | 24% |
Vitamine E | mg | 11 | 1,4 | 28% |
Vitamine K | μg | 38 | 5,1 | 42% |
Vitamine C | mg | 72 | 9,6 | 21% |
Thiamine (Vit. B1) | mg | 0,50 | 0,067 | 13% |
Riboflavine (Vit. B2) | mg | 1,1 | 0,15 | 21% |
Niacine | mg | 4,0 | 0,54 | 8% |
Vitamine B6 | mg | 0,30 | 0,040 | 6% |
Foliumzuur | μg | 140 | 18,8 | 15% |
Vitamine B12 | μg | 1,2 | 0,16 | 20% |
Biotine | μg | 13 | 1,7 | 17% |
Pantotheenzuur | mg | 3,2 | 0,43 | 14% |
Mineralen | | | | |
Natrium | mg | 255 | 34,2 | 9% |
Calcium | mg | 490 | 65,7 | 12% |
Kalium | mg | 680 | 91,1 | 8% |
Chloride | mg | 360 | 48,2 | 10% |
Fosfor | mg | 300 | 40,2 | 7% |
Magnesium | mg | 33 | 4,4 | 6% |
Mangaan | mg | 0,18 | 0,02 | 2% |
Fluoride | mg | <0,060 | <0,0080 | |
Seleen | μg | 25 | 3,4 | 17% |
IJzer | mg | 6,6 | 0,88 | 11% |
Jood | μg | 105 | 14,1 | 18% |
Koper | mg | 0,40 | 0,054 | 11% |
Zink | mg | 3,6 | 0,48 | 10% |
**% van de referentiewaarde-etikettering | | | | |
Magere melk, lactose, zonnebloemolie, gedemineraliseerde melkwei (melk), weipermeaat (melk), kokosolie, koolzaadolie met laag erucazuurgehalte, calciumcitraat, emulgador: sojalecithine; natriumfosfaat, visolie, kaliumcitraat, kaliumchloride, zuurteregelaar: citroenzuur; L-fenylalanine, vitaminen (C, E, pantotheenzuur, niacine, B1, A, B6, B2, foliumzuur, K, biotine, D, B12), magnesiumchloride, kaliumfosfaat, L-leucine, L-isoleucine, L-tryptofaan, L-histidine, ijzersulfaat, zinksulfaat, Bifidus (BL) cultuur, kopersulfaat, mangaansulfaat, kaliumjodide, natriumselenaat.
Bevat melk, vis en soja.