0 - 4 mois Évolution de bébé Nestlé Baby

0 - 4 maanden

Je kindje is net geboren en er zijn waarschijnlijk zo veel vragen die je je stelt. Wij helpen je door de meest nuttige informatie en praktische adviezen te delen van onze experten. Maar eerst en vooral, vertrouw in jezelf. Je kunt het!

- Backstage of Happiness -

Justine raconte à Nestlé Baby son expérience sur le fait de devenir maman

Van vrouw tot mama

Anastasia (zonder Julian deze keer) ontmoet Justine, een jonge dynamische moeder van drie kinderen. Hoe heeft zij het ervaren om mama te worden?

- Daddy Corner -

baby-me-talks-card-nl

De plaats van de papa

De plaats van een papa is in onze maatschappij vaak cultureel bepaald, maar er zijn uiteraard ook duidelijke biologische verschillen tussen mama en papa. Wil je weten hoe je de papa ook kan betrekken bij de zwangerschap?

- Onze producten -

NAN Evolia H.A. 1

0 - 6 maanden

NAN Evolia H.A. 1

5
5/5

Zuigelingenmelk die specifiek geschikt is om te worden gebruikt als voeding voor zuigelingen vanaf de geboorte tot 6 maanden.

NAN OPTIPRO H.A. 1

0 - 6 maanden

NAN OPTIPRO H.A. 1

0
0 Reviews

First leeftijdsmelk op basis van gehydrolyseerde eiwitten met 100% lactose die specifiek geschikt is voor zuigelingen vanaf de geboorte, wanneer zij geen borstvoeding meer krijgen.

NAN Sensitive

0 - 12 maanden

NAN Sensitive

5
5/5

Melk met gedeeltelijk gehydrolyseerde eiwitten « Hydrolysed Aliment».

 

NAN OPTIPRO 1

0 - 6 maanden

NAN OPTIPRO 1

5
5/5

Standaard eersteleeftijdsmelk die specifiek geschikt is als voeding voor baby's vanaf de geboorte tot 6 maanden, wanneer zij geen borstvoeding krijgen.

- Onze tools -

Breastfeeding
Breastfeeding guide test2

Voedingsgids voor borstvoeding

Ontdek je welke voedingsmiddelen je tijdens je zwangerschap kunt eten, zonder op dieet te hoeven.

Baby eating
Recipes book icon test2

Voedingsgids voor baby

Vindt u de typische menu's die voor elke leeftijd van uw baby worden aanbevolen.

Baby boys playing with wooden toys
Development icon test3

Ontwikkelingsgids van jouw baby

Begeleid baby tijdens alle belangrijke gebeurtenissen van zijn eerste maanden.

- Onze experten beantwoorden jullie vragen -

Voorkomt borstvoeding allergieën?

Helemaal voorkomen doet borstvoeding een allergie niet, maar het geeft wel de beste bescherming: de kans op een allergische reactie wordt minder. Indien je geen borstvoeding wilt of kunt geven, is hypoallergene zuigelingenvoeding een goed alternatief.
Vond je dit antwoord nuttig?
Unlike
Like

Binnenkort ga ik op vakantie naar het buitenland (bijvoorbeeld naar Spanje, Frankrijk, Griekenland, Italië of Portugal). Kan ik daar ook NESTLÉ NAN OPTIPRO 2 kopen?

In het buitenland hebben onze flesvoedingen zoals de NESTLÉ NAN OPTIPRO 2 vaak een andere naam. Bovendien heeft elk land zijn eigen recepten. We adviseren je daarom om je vertrouwde flesvoeding mee te nemen om te vermijden dat je kindje de buitenlandse flesvoeding niet accepteert omdat de smaak misschien een beetje anders is.

Vond je dit antwoord nuttig?
Unlike
Like

Mag ik extra voeding in een fles doen?

Hoewel ieder kind een eigen behoefte heeft, is het toch raadzaam om het voedingsschema te volgen zoals aangegeven op de verpakking. Mocht je echt iets meer willen geven dan moet je wel altijd de aangegeven verhouding water/poeder respecteren. Bij de meeste producten is dat 1 afgestreken maatschepje per 30 ml water. Overleg altijd met je arts of de verpleegkundige op het consultatiebureau.
Vond je dit antwoord nuttig?
Unlike
Like
Contactez Nestlé Baby and Me

Voedingsadvies nodig? Onze experts staan tot uw beschikking om ze te beantwoorden.