Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken

Nestlé Baby&Me Club

Schrijf je in!

Van zwangerschap tot geboorte
Vanaf het begin.

Word lid van de Nestlé Baby&Me Club en krijg toegang tot jouw persoonlijke ruimte waar je de ondersteuning vindt die je misschien nodig hebt.

pregnancy photo

Zwangerschap

Ben je in verwachting? Vind praktische hulpmiddelen en speciale zwangerschapsrecepten. Volg de ontwikkeling van je baby in je buik, week na week en andere informatie die je nodig hebt om je voor te bereiden op de komst van je kindje.

birth photo

Geboorte

Nu je jouw schattige baby in je armen kunt houden, vind je veel deskundig advies en getuigenissen van ouders over borstvoeding, veiligheid, babyontwikkeling en nog veel meer.

Ontvang gepersonaliseerde informatie, veel deskundig advies en tips, en profiteer van onze staaltjes en kortingen om alle Nestlé-producten te ontdekken die geschikt zijn voor je baby.

Geboorte tot 2 jaar
We zijn er voor jou.

Naarmate je baby groeit, nemen de uitdagingen toe en zijn we er om mama's en papa's te ondersteunen in de belangrijkste missie van hun leven.

pregnancy photo

Zitter met hulp

Dit is het punt waarop je baby vast voedsel begint te eten. Tegelijk zal je misschien wat vragen hebben over wat je baby wel of niet mag eten. Onze voedingsdeskundigen beantwoorden al je vragen door middel van artikels, video's en tutorials. Babyvoeding heeft voor jou geen geheimen meer. Profiteer van staaltjes en kortingen om alle Nestlé-producten te ontdekken die geschikt zijn voor je baby.

birth photo

Zitter

Op de leeftijd van ongeveer zes maanden zal je baby kunnen zitten met een goede controle over zijn of haar hoofdje en lichaam. Met onze hulp en ondersteuning krijg je dezelfde perfecte controle over elke situatie.

birth photo

Kruipertje

Deze fase is een enorme stap voor je baby. Niet letterlijk hoor. Tussen 7 en 10 maanden zal je baby leren kruipen. En vertrouw ons: hij of zij zal wat hij nu geleerd heeft, heel vaak gebruiken. Ben je klaar om je baby in deze fase te volgen? Natuurlijk wel.

birth photo

Kleuter

In deze fase zal je baby steeds meer interesse hebben om nieuwe dingen en mensen te ontdekken. Ook jouw nood om elk detail van deze fase te begrijpen zal groter zijn. En dat is net waarom wij hier zijn voor jou.

Schrijf je nu in!

Ouders kunnen alle steun gebruiken. Heb je vragen? Wij hebben een heleboel antwoorden. Word lid van de Club!
 • Opleidingsprogramma, artikels en recepten
  Laat jouw baby onze producten proeven.

 • Praktische interactieve tools
  Dankzij onze e-mails en brieven.

 • Informatie per leeftijd
  Ontdek ze door jouw profiel te creëren.

 • Exclusieve cadeaus
  Breng variatie in jouw baby’s voeding met onze recepten.

 • Kortingsbonnen en staaltjes

 • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven

 • Consumentendienst

Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me