- 500 g bevroren gepelde garnalen
- 1 knoflook wokblokje van MAGGI
- 1 zoete gele paprika
- 1 tomaat
- 1 limoen
- 200 ml kokosmelk
- 2 eetlepels olie
2 Pannen
-
30 minsVoorbereiding
-
15 minsKooktijd
-
45 minsTotale bereidingstijd
-
Was en snijd de gele paprika.
-
Snijd in het vel aan de bovenkant van de tomaat. Dompel de tomaat 1 minuut onder in kokend water en daarna in koud water. Verwijder het vel en de zaden en snijd de tomaat in kleine stukjes.
-
Schil een halve limoen met behulp van een dunschiller, hak de schil fijn en knijp het sap.
-
Bak de garnalen in een pan met hete olie op hoog vuur (ontdooi de garnalen niet). Voeg de paprika, wokblokje en limoensap toe.
-
Bak ongeveer 10 minuten. Voeg de kokosmelk, limoenschil en gesneden tomaat toe. Bak nog ongeveer 5 minuten.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeaus
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.