Garnalen met kokos
Ingrediënten
- 500 g bevroren gepelde garnalen
- 1 knoflook wokblokje van MAGGI
- 1 zoete gele paprika
- 1 tomaat
- 1 limoen
- 200 ml kokosmelk
- 2 eetlepels olie
Benodigdheden
2 Pannen
Bereidingswijze
-
Was en snijd de gele paprika.
-
Snijd in het vel aan de bovenkant van de tomaat. Dompel de tomaat 1 minuut onder in kokend water en daarna in koud water. Verwijder het vel en de zaden en snijd de tomaat in kleine stukjes.
-
Schil een halve limoen met behulp van een dunschiller, hak de schil fijn en knijp het sap.
-
Bak de garnalen in een pan met hete olie op hoog vuur (ontdooi de garnalen niet). Voeg de paprika, wokblokje en limoensap toe.
-
Bak ongeveer 10 minuten. Voeg de kokosmelk, limoenschil en gesneden tomaat toe. Bak nog ongeveer 5 minuten.
Gerelateerde recepten
Smoothie van exotisch fruit met cacao
Gebakken rundvlees met taugé, jonge groenten en koriander
Roerbak met gekarameliseerd varkensvlees
Koolrolletjes gevuld met zalm en lentegroenten
Gehaktballetjes met gekonfijte tomaten en jonge spinazie
Koude courgettevelouté met geitenkaas
Geraspte worteltjes met sinaasappel
Papillot van kabeljauw, puree van venkel en zoete aardappel
Creatie van citrusvruchten
Zoek je een heerlijk en gezond recept voor een dessert met citrusvruchten? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dit recept is perfect voor een verfrissende snack of een licht dessert.
Risotto met voorjaarsgroenten en geitenkaas
Verwante tools
Voedingsgids voor baby
Vindt u de typische menu's die voor elke leeftijd van uw baby worden aanbevolen.