Garnalen met kokos

Garnalen met kokos

Zwangerschap
Recept
Prep: 30 mins
Kooktijd​: 15 mins
Portie(s): 4
Moeilijkheid: Normaal

Ingrediënten

  • 500 g bevroren gepelde garnalen
  • 1 knoflook wokblokje van MAGGI
  • 1 zoete gele paprika
  • 1 tomaat
  • 1 limoen
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 eetlepels olie

Benodigdheden

2 Pannen

Bereidingswijze

  • Was en snijd de gele paprika.

  • Snijd in het vel aan de bovenkant van de tomaat. Dompel de tomaat 1 minuut onder in kokend water en daarna in koud water. Verwijder het vel en de zaden en snijd de tomaat in kleine stukjes.

  • Schil een halve limoen met behulp van een dunschiller, hak de schil fijn en knijp het sap.

  • Bak de garnalen in een pan met hete olie op hoog vuur (ontdooi de garnalen niet). Voeg de paprika, wokblokje en limoensap toe.

  • Bak ongeveer 10 minuten. Voeg de kokosmelk, limoenschil en gesneden tomaat toe. Bak nog ongeveer 5 minuten.

Gerelateerde onderwerpen