Arrow backLanguage
Zwangerschap
Lunch
Recept
Add this post to favorites

Zeeduivel met basilicum

6
Normaal
70 mins

Ingrediënten

  • 900 g zeeduivel
  • 1 groente bouillonblokje (MAGGI)
  • 1 visbouillonblokje
  • 150 g voorgekookte tarwe
  • 1 blik (150 g) mais
  • 2 tomaten
  • 150 ml water
  • 100 ml light room
  • 6 basilicumblaadjes
  • Zout en peper

Benodigdheden

Stoomoven, Ovenschaal, Steelpan

Bereidingswijze

  • 40 mins
    Voorbereiding
  • 30 mins
    Kooktijd
  • 70 mins
    Totale bereidingstijd
  • Was, schil en snijd de tomaten in kleine blokjes. Voeg de mais toe. Los het bouillonblokje op in heet water.

  • Doe de tarwe, water, mais en tomaten in een schaal van een stoomoven. Stoom 10 minuten.

  • Snijd de zeeduivel in stukken en voeg toe aan de schaal in de stoomoven.

  • Laat de groenten en vis gedurende 20 minuten stomen. Was en snijd de basilicum.

  • Giet de room in een pan en verwarm het op laag vuur. Voeg het visbouillonblokje en basilicum toe. Breng met zout en peper op smaak.

  • Plaats de groenten en zeeduivel in een ondiepe schaal en giet er saus overheen.

Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

MVP Logo
  • Gepersonaliseerd

    Ontvang gepersonaliseerde communicatie aangepast aan de leeftijd van je kindje

  • Tips & tricks

    Ontdek tal van advies van onze voedingsdeskundigen alsook andere ouders

  • Kortingsbonnen en cadeau's

    Ontvang heel het jaar door kortingen  en cadeau's

  • Interactieve tools

    Geniet van handige tools die je kunnen ondersteunen tijdens de zwangerschap tot de eerste schooldag van je kleintje

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.