- 900 g zeeduivel
- 1 groente bouillonblokje (MAGGI)
- 1 visbouillonblokje
- 150 g voorgekookte tarwe
- 1 blik (150 g) mais
- 2 tomaten
- 150 ml water
- 100 ml light room
- 6 basilicumblaadjes
- Zout en peper
Stoomoven, Ovenschaal, Steelpan
-
40 minsVoorbereiding
-
30 minsKooktijd
-
70 minsTotale bereidingstijd
-
Was, schil en snijd de tomaten in kleine blokjes. Voeg de mais toe. Los het bouillonblokje op in heet water.
-
Doe de tarwe, water, mais en tomaten in een schaal van een stoomoven. Stoom 10 minuten.
-
Snijd de zeeduivel in stukken en voeg toe aan de schaal in de stoomoven.
-
Laat de groenten en vis gedurende 20 minuten stomen. Was en snijd de basilicum.
-
Giet de room in een pan en verwarm het op laag vuur. Voeg het visbouillonblokje en basilicum toe. Breng met zout en peper op smaak.
-
Plaats de groenten en zeeduivel in een ondiepe schaal en giet er saus overheen.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeaus
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.