Arrow backLanguage
Zwangerschap
Lunch
Recept
Add this post to favorites

Spinazie met verse geitenkaas

4
Eenvoudig
40 mins

Ingrediënten

  • 1 zakje (130 g) jonge spinazie
  • 2 aardappelen (200 g)
  • 1 blokje MAGGI Kippenbouillon
  • 1 ui
  • 800 ml water
  • 800 g verse geitenkaas
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Peper

Benodigdheden

Koekenpan

Bereidingswijze

  • 20 mins
    Voorbereiding
  • 20 mins
    Kooktijd
  • 40 mins
    Totale bereidingstijd
  • Schil en was de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Pel en snipper de ui.

  • Roerbak in een pan met hete olie de ui op laag vuur gedurende 3 minuten. Voeg de spinazie toe en bak 2 minuten al roerend.

  • Voeg de aardappelen, het bouillonblokje en water toe. Breng op smaak met peper. Dek af en laat 15 minuten sudderen op een laag vuur.

  • Voeg de geitenkaas in klein gesneden stukjes toe. Meng de inhoud van de pan tot een crème. Breng op smaak indien nodig. Giet in glazen of mokken. Garneer met een kleine lepel geitenkaas en serveer direct.

Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

MVP Logo
  • Gepersonaliseerd

    Ontvang gepersonaliseerde communicatie aangepast aan de leeftijd van je kindje

  • Tips & tricks

    Ontdek tal van advies van onze voedingsdeskundigen alsook andere ouders

  • Kortingsbonnen en cadeau's

    Ontvang heel het jaar door kortingen  en cadeau's

  • Interactieve tools

    Geniet van handige tools die je kunnen ondersteunen tijdens de zwangerschap tot de eerste schooldag van je kleintje

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.