Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken
Deel dit Recept
X

Garnalen met kokos

Zwangerschap

Garnalen met kokos

DifficultyMiddelmatig

Serves4

Time preparation0mn

Time cooking0mn

Ingrediënten
  • 500 g bevroren gepelde garnalen
  • 1 knoflook wokblokje van MAGGI
  • 1 zoete gele paprika
  • 1 tomaat
  • 1 limoen
  • 200 ml kokosmelk
  • 2 eetlepels olie
Gereedschap

2 Pannen

Bereidingswijze

1. Was en snijd de gele paprika.

2. Snijd in het vel aan de bovenkant van de tomaat. Dompel de tomaat 1 minuut onder in kokend water en daarna in koud water. Verwijder het vel en de zaden en snijd de tomaat in kleine stukjes.

3. Schil een halve limoen met behulp van een dunschiller, hak de schil fijn en knijp het sap.

4. Bak de garnalen in een pan met hete olie op hoog vuur (ontdooi de garnalen niet). Voeg de paprika, wokblokje en limoensap toe.

5. Bak ongeveer 10 minuten. Voeg de kokosmelk, limoenschil en gesneden tomaat toe. Bak nog ongeveer 5 minuten.

Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

Gemoedsrust voor ouders is maar één klik verwijderd

  • Opleidingsprogramma, artikels en recepten
  • Praktische interactieve tools
  • Informatie per leeftijd
  • Exclusieve cadeaus
  • Kortingsbonnen en staaltjes
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven
  • Consumentendienst
Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me