
Garnalen met kokos
- 500 g bevroren gepelde garnalen
- 1 knoflook wokblokje van MAGGI
- 1 zoete gele paprika
- 1 tomaat
- 1 limoen
- 200 ml kokosmelk
- 2 eetlepels olie
2 Pannen
Bereidingswijze
1. Was en snijd de gele paprika.
2. Snijd in het vel aan de bovenkant van de tomaat. Dompel de tomaat 1 minuut onder in kokend water en daarna in koud water. Verwijder het vel en de zaden en snijd de tomaat in kleine stukjes.
3. Schil een halve limoen met behulp van een dunschiller, hak de schil fijn en knijp het sap.
4. Bak de garnalen in een pan met hete olie op hoog vuur (ontdooi de garnalen niet). Voeg de paprika, wokblokje en limoensap toe.
5. Bak ongeveer 10 minuten. Voeg de kokosmelk, limoenschil en gesneden tomaat toe. Bak nog ongeveer 5 minuten.