- 20 g kalkoenfilet
- 15 g ongekookte ronde rijst
- 1 wortel
- 1/2 tomaat
- 1 koffielepel fijngehakte ui
- 200 ml mineraal- of bronwater
- 1 koffielepel koolzaadolie
- 1 koffielepel verse gepasteuriseerde room
Koekenpan met anti-aanbaklaag, Groentenrasp
-
10 minsVoorbereiding
-
25 minsKooktijd
-
35 minsTotale bereidingstijd
-
Was en schil de wortel en snij hem in kleine stukjes. Was, pel en ontpit de tomaat. Snij de tomaat in kleine stukjes. Snij het vlees in kleine stukjes.
-
Bak de stukjes kalkoen en de ui goudbruin in een hete pan met olie. Voeg de stukjes wortel en tomaat toe. Voeg het water en de rijst toe.
-
Laat het geheel 25 minuten sudderen op een matig vuur met een deksel op de pan. Roer regelmatig en voeg water toe indien nodig. Serveer dit gerecht lauw aan je baby.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeaus
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.