Ingrediënten
- 30 bulgur
- 1 wortel (ongeveer 100 g)
- 1/2 ui (ongeveer 30 g)
- 1 koffielepel rozijnen (ongeveer 5 g)
- 250 ml water
- 1 koffielepel koolzaadolie
Benodigdheden
Koekenpan met anti-aanbaklaag
Bereidingswijze
-
10 minsVoorbereiding
-
25 minsKooktijd
-
35 minsTotale bereidingstijd
-
Pel en hak de ui.
-
Was en schil de wortel en snij hem in kleine stukjes.
-
Verhit de olie in een pannetje. Bak de ui aan in de olie. Voeg de stukjes wortel, de in 2 gesneden rozijnen, de bulgur en het water toe.
-
Laat het geheel ongeveer 25 min koken op een matig vuur, voeg water toe indien nodig. Mengen. Lauw serveren.
Tip: je kunt ook 2 gehakte blaadjes koriander toevoegen
Word lid van de Nestlé Baby&Me Club
Gepersonaliseerd
Ontvang gepersonaliseerde communicatie aangepast aan de leeftijd van je kindje
Tips & tricks
Ontdek tal van advies van onze voedingsdeskundigen alsook andere ouders
Kortingsbonnen en cadeau's
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeau's
Interactieve tools
Geniet van handige tools die je kunnen ondersteunen tijdens de zwangerschap tot de eerste schooldag van je kleintje
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.