Ingrediënten
- 100 g pure/dark chocolade
- 80 g bloem
- 25 g zachte boter
- 45 g gemalen hazelnoten
- 30 g hazelnoot kernels
- 75 g bruine suiker
- 500 g abrikozen
Benodigdheden
Gewone oven, Magnetron
Bereidingswijze
-
45 minsVoorbereiding
-
30 minsKooktijd
-
75 minsTotale bereidingstijd
-
Verwarm de oven voor op 200°C. Doe de bloem, suiker en gemalen hazelnoten in een kom.
-
Smelt de chocolade in de magnetron volgens de instructies op de verpakking. Hak de hazelnoten. Voeg de gesmolten chocolade en de boter (in stukjes) in een kom. Meng alle ingrediënten door elkaar tot een kruimig deeg.
-
Was, pit en snijd de abrikozen in stukjes. Schik deze in een ovenschaal. Bedek het fruit met het kruimige deeg.
-
Bak voor ongeveer 30 minuten in de oven tot de bovenlaag knapperig is.
Word lid van de Nestlé Baby&Me Club
Gepersonaliseerd
Ontvang gepersonaliseerde communicatie aangepast aan de leeftijd van je kindje
Tips & tricks
Ontdek tal van advies van onze voedingsdeskundigen alsook andere ouders
Kortingsbonnen en cadeau's
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeau's
Interactieve tools
Geniet van handige tools die je kunnen ondersteunen tijdens de zwangerschap tot de eerste schooldag van je kleintje
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.