Arrow backLanguage
Zwangerschap
Tussendoortje
Recept
Add this post to favorites

Kruimeltaart met chocolade en abrikoos

6
Normaal
75 mins

Ingrediënten

  • 100 g pure/dark chocolade
  • 80 g bloem
  • 25 g zachte boter
  • 45 g gemalen hazelnoten
  • 30 g hazelnoot kernels
  • 75 g bruine suiker
  • 500 g abrikozen

Benodigdheden

Gewone oven, Magnetron

Bereidingswijze

  • 45 mins
    Voorbereiding
  • 30 mins
    Kooktijd
  • 75 mins
    Totale bereidingstijd
  • Verwarm de oven voor op 200°C. Doe de bloem, suiker en gemalen hazelnoten in een kom.

  • Smelt de chocolade in de magnetron volgens de instructies op de verpakking. Hak de hazelnoten. Voeg de gesmolten chocolade en de boter (in stukjes) in een kom. Meng alle ingrediënten door elkaar tot een kruimig deeg.

  • Was, pit en snijd de abrikozen in stukjes. Schik deze in een ovenschaal. Bedek het fruit met het kruimige deeg.

  • Bak voor ongeveer 30 minuten in de oven tot de bovenlaag knapperig is.

Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

MVP Logo
  • Gepersonaliseerd

    Ontvang gepersonaliseerde communicatie aangepast aan de leeftijd van je kindje

  • Tips & tricks

    Ontdek tal van advies van onze voedingsdeskundigen alsook andere ouders

  • Kortingsbonnen en cadeau's

    Ontvang heel het jaar door kortingen  en cadeau's

  • Interactieve tools

    Geniet van handige tools die je kunnen ondersteunen tijdens de zwangerschap tot de eerste schooldag van je kleintje

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.