Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken

Getuigenissen ouders

Backstage of HAPPINESS

Ontdek samen met Julian en Anastasia de geheimen van het ouderschap.

Als mama en papa wil je tegenwoordig je jouw kind alle vrijheid geven om de wereld te verkennen. Tegelijk wil je ook genoeg autoriteit uitstralen, want respect blijft belangrijk. Tijdens deze delicate evenwichtsoefening is er ook nog de rest van het leven: je werkt elke dag hard, je wil af en toe je vrienden zien en je wil aandacht schenken aan je partner. Zonder je hobby's uit het oog te verliezen, of gewoon wat me-time.

Toch is er plaats genoeg voor geluk in deze drukke agenda. Je doet elke dag hard je best, je bent een meester geworden in het organiseren en elke glimlach, elke knuffel, elke break met het gezin maken je geluk alleen maar groter. Dat blijkt uit Backstage of Happiness. In deze reeks gaan Julian en Anastasia, een koppel met een kinderwens, op zoek naar de geheimen van het ouderschap. In alle hoeken van het land spreken ze met gezinnen die allemaal een rijk en toch verschillend verhaal te vertellen hebben. Van carrièremoeders tot thuiswerkende papa's, van vruchtbaarheidsproblemen tot nieuw samengestelde gezinnen. Ga mee op ontdekkingstocht met Julian en Anastasia. Ga backstage of happiness.

Papa à la maison

Daddy At Home

“Ik wil m'n kinderen zien opgroeien,” zegt Pieter-Jan. Om meer tijd door te brengen met zijn zoontje Bram heeft deze jonge papa besloten om een dag per week verlof te nemen. Dat lijkt een eenvoudige keuze, maar daarom niet minder ongebruikelijk. Zeker in de mannelijke sector waarin Pieter-Jan werkt. Waarom heeft hij deze beslissing genomen? Hoe reageerde zijn omgeving? En hoe gaat hij samen met zijn vrouw Katrien om met het ouderschap? Julian en Anastasia hebben hen alle vragen gesteld die je jezelf ook afvraagt.

Ontmoet Julian en Anastasia

Julian et Anastasia

Julian en Anastasia zijn stapelverliefd op elkaar en benieuwd naar alles. Echt een heel sympathiek koppel. Hij is freelancefotograaf en zij is vertaler-ondertitelaar. Hij spreekt Frans en zij spreekt Nederlands. Samen wonen ze in Brussel, waar ze het plan opgevat hebben om een kindje te krijgen. Voor hen “is de wereld een mooie plek, die nog mooier zou kunnen zijn met een kindje.” Ze willen een sterke band opbouwen met hun kind, veel spelen en samen groeien. Maar hoe kunnen ze zich daar op voorbereiden? Hoe kunnen ze hun verbeelding toetsen aan de realiteit? Julian en Anastasia hebben de vraag gesteld aan een reeks inspirerende ouders die je ontmoet in Backstage of Happiness.

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me