- 2 blikjes (elk 300 g) maiskorrels
- 1 MAGGI Bouillonkuipje Groente
- 50 g gesneden ham
- 600 ml heet water
- ½ ui
- 20 cl ongezoete gecondenseerde melk
- 3 theelepels bloem
- 20 g boter
Wok-pan, Zeef
-
20 minsVoorbereiding
-
20 minsKooktijd
-
40 minsTotale bereidingstijd
-
Pel en snipper de ui. Giet de maiskorrels af.
-
Roerbak in een pan met boter de ui en de maiskorrels.
-
Voeg de bloem toe, bedek de maiskorrels goed en voeg het warme water en het bouillonkuipje toe.
-
Laat het 10 minuten sudderen op laag vuur. Bewaar een kleine hoeveelheid mais als garnering.
-
Mix de inhoud uit de pan met de gecondenseerde melk en haal het door een zeef om kleine vellen te verwijderen.
-
Breng het op smaak. Garneer elke portie met maiskorrels en gesneden ham. Dien direct op.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeaus
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.