Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken

The Daddy Corner

Daddy Corner, het hoekje van de papa's

Verhaaltjes vertellen voor het slapengaan, het papflesje klaarmaken, een badje geven, papa zijn is een heel programma. Met leuke tips, verhalen van andere papa's en een quizz vertrekken we samen met jou op een avontuur dat even mooi als verrassend is. Laat je dus volop inspireren en maak de superpapa in jezelf wakker.

QUIZ:
Welk type papa ben jij?

Plan je graag of improviseer je liever? Geef je meteen toe aan een lief gezichtje of ben je onvermurwbaar? Of je nu een vaderkloek, een avontuurlijke papa of een papa/vriend bent, dankzij onze test ontdek je meteen welk type papa in jou schuilt.

Doe de quiz

Papa's vertellen

De eerste keer wakker worden op de materniteit, de eerste stappen, het eerste woordje.Het leven van een baby (en zijn ouders) kent heel wat straffe, onvergete- lijke momenten. Hierover vertellen vijf papa's in een best-of van hun leven als vader. Ervaringen die even leerrijk als inspirerend zijn.

Ontdek hun verhalen

Vaderschap door de ogen van psychologen

«Je wordt niet geboren als papa: dit proces is een evolutie, het staat nooit stil.» In een reeks filmpjes gaat Delphine, kinderpsychiater en kindertherapeut in het Saint-Luc ziekenhuis in Brussel, dieper in op het vaderschap op een toegankelijke manier. Zo biedt ze het antwoord op al je mogelijke vragen en leer je heel wat bij.

Bekijk de filmpjes

Podcasts voor papa's

Vaderklap is een initiatief van twee vaders in hart en nieren. Vaders die willen vertellen, schrijven, beleven en inkijk geven in hoe het is om vader te worden en te zijn. Luister naar de podcasts waar Vaderklap in interactie gaat met specialisten om het beste uit vaderschap te halen.

Beluister de podcasts

En wat als papa nu eens 4/5 ging werken?

In de eerste aflevering van onze serie Backstage of Happiness ontmoeten we Pieter-Jan, een jonge papa die besloten heeft om een dag per week niet te werken. Waarom? Hoe reageerde z'n werkgever? Wat denkt z'n partner ervan? Ontdek zijn verhaal.

Bekijk de aflevering

10 artikels om je zelfvertrouwen op te krikken!

Ben ik wel klaar om papa te worden? Hoe ga ik werk en baby combineren? Hoe werk ik aan de relatie met mijn partner? Vader worden kan heel wat twijfels veroorzaken en vragen oproepen. Maar wees gerust, dat is volledig normaal. We proberen een antwoord te bieden in onze inspirerende artikels, die recht uit het dagelijkse leven komen.

Ontdek de artikels

Binnenkort papa? Dat verdient een feest!

Ontdek de Daddy Shower,
hét nieuwe ritueel voor kersverse papa's!

Vieren maar
Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me