Arrow backLanguage
Daddy Corner - Conseils pour futurs papas - Nestlé Baby

Daddy Corner

Daddy Corner, het hoekje van de papa's

Verhaaltjes vertellen voor het slapengaan, het papflesje klaarmaken, een badje geven, papa zijn is een heel programma. Met leuke tips, verhalen van andere papa's en een quizz vertrekken we samen met jou op een avontuur dat even mooi als verrassend is. Laat je dus volop inspireren en maak de superpapa in jezelf wakker.

- QUIZ -

daddy-corner-quizz-card

Welk type papa ben jij?

Plan je graag of improviseer je liever? Geef je meteen toe aan een lief gezichtje of ben je onvermurwbaar? Of je nu een vaderkloek, een avontuurlijke papa of een papa/vriend bent, dankzij onze test ontdek je meteen welk type papa in jou schuilt.

- DAD STORIES -

daddy-corner-stories-card

Papa's vertellen

De eerste keer wakker worden op de materniteit, de eerste stappen, het eerste woordje.Het leven van een baby (en zijn ouders) kent heel wat straffe, onvergete- lijke momenten. Hierover vertellen vijf papa's in een best-of van hun leven als vader. Ervaringen die even leerrijk als inspirerend zijn.

- BABY&ME TALK -

daddy-corner-talk-card

Vaderschap door de ogen van psychologen

- Baby&Me Club -

daddy-corner-book-card-nl

"Ik word papa": krijg het boek cadeau van ons

Papa zijn is iets wat je al doende leert, door pampers te verversen en je baby te troosten waneer hij tranen met tuiten huilt. Maar om je zo goed mogelijk voor te bereiden geeft Nestlé Baby&Me je een duwtje in de rug: je krijgt "Ik word papa" cadeau, een boek boordevol leuke en originele verhalen, tips en tricks.

- DAD PODCASTS -

Dad podcasts

PapaPraat

Een podcast waar de leuke momenten, de stress en de nieuwe wereld van papas worden besproken.

- BACKSTAGE OF HAPPINESS -

daddy-corner-baby-me-card

En wat als papa nu eens 4/5 ging werken?

In de eerste aflevering van onze serie Backstage of Happiness ontmoeten we Pieter-Jan, een jonge papa die besloten heeft om een dag per week niet te werken. Waarom? Hoe reageerde z'n werkgever? Wat denkt z'n partner ervan? Ontdek zijn verhaal.

- 10 artikels om je zelfvertrouwen op te krikken! -

- DADDY SHOWER -

daddy-corner-shower-card

Binnenkort papa? Dat verdient een feest!

Ontdek de Daddy Shower, hét nieuwe ritueel voor kersverse papa's!