Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken
Deel dit Recept
X

Vietnamese noedelsalade

Zwangerschap

Vietnamese noedelsalade

DifficultyMiddelmatig

Serves4

Time preparation0mn

Time cooking0mn

Ingrediënten
  • 150 tot 200 g rijstnoedels
  • 150 ml water
  • 1 eetlepel Nuoc Mam (vissaus)
  • 2 eetlepels geraffineerde suiker
  • 1 eetlepel MAGGI Aroma
  • 2 limoenen
  • 1 sjalot
  • ½ wortel
  • 15 takjes gehakte koriander
  • 20 gehakte muntblaadjes
  • Peper
Gereedschap

Pan, Vergiet, Kom

Bereidingswijze

1. Breng een pan water aan de kook, haal de pan van het vuur en laat de noedels 5 minuten weken.

2. Laat de noedels zorgvuldig uitlekken in een vergiet, spoel goed na met koud water en plaats ze in een pan met koud water. Spoel opnieuw en laat het 30 minuten afkoelen in het vergiet. Vervolgens plaats je de noedels over in een schaal.

3. Bereiden van de saus: giet water in een kom, voeg suiker toe en roer tot het is opgelost.

4. Pers de 2 limoenen, schil en snijd de sjalot, schil en rasp de wortel fijn. Voeg dit mengsel toe aan de saus.

5. Voeg de gehakte koriander, vissaus en MAGGI Aroma toe en voeg tot slot de grof gemalen peper toe.

6. Bestrooi de noedels met gehakte munt en dien gelijk op met de saus.

Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

Gemoedsrust voor ouders is maar één klik verwijderd

  • Opleidingsprogramma, artikels en recepten
  • Praktische interactieve tools
  • Informatie per leeftijd
  • Exclusieve cadeaus
  • Kortingsbonnen en staaltjes
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven
  • Consumentendienst
Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me