- 1 klein ei
- 1 rijpe tomaat
- 2 soeplepels vloeibare NESTLÉ Groeimelk 1+
- 1 koffielepel olijfolie
- 1 pijpje bieslook
Steelpan
-
5 minsVoorbereiding
-
10 minsKooktijd
-
15 minsTotale bereidingstijd
-
Pel en ontpit de tomaat. Snij de tomaat in kleine stukjes.
-
Laat de stukjes tomaat ongeveer 5 min koken in niet-gezouten water, laat ze uitlekken
-
Breek het ei in een kom, voeg de stukjes tomaat en de gehakte bieslook toe. Klop krachtig met een vork.
-
Laat het geklopte ei 3 min bakken in een pan met olie op een matig vuur, meng met een houten lepel. Voeg de groeimelk toe aan het einde van de bereiding, om het geheel romig te houden. Lauw serveren.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeaus
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.