Arrow backLanguage
8 - 12 maanden
Diner
Recept
Add this post to favorites

Mini hachis parmentier

Normaal
30 mins

Ingrediënten

  • 15 g gemalen biefstuk
  • 3 kl koolzaadolie
  • 50 g aardappel
  • 1 soeplepel geraspte kaas (ongeveer 2 g)
  • 100 g bloemkool

Bereidingswijze

  • 10 mins
    Voorbereiding
  • 20 mins
    Kooktijd
  • 30 mins
    Totale bereidingstijd
  • Bak de gemalen biefstuk in een pan met 1 kl koolzaadolie 

  • Schil de aardappel. Snij de bloemkool en aardappel in kleine stukjes en was ze schoon. Stoom* of kook het geheel. 

  • Voeg na het stomen of het koken de olie toe. Mix het geheel tot een gladde massa. 

  • Neem een schottel. Bedek de bodem met de gebakken gemalen biefstuk. Voeg op het vlees de puree van groenten en aardappelen toe. Bestrooi het geheel met de geraspe kaas. 

  • Plaats de schotel 5 min onder de grill om te gratineren. 

  • Laat iets afkoelen alvorens te serveren. 

    * Door te stomen behouden de groenten meer vitaminen en mineralen. 

    ** Je kan hier variatie in brengen door verschillende soorten vetstof af te wisselen. 

Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

MVP Logo
  • Gepersonaliseerd

    Ontvang gepersonaliseerde communicatie aangepast aan de leeftijd van je kindje

  • Tips & tricks

    Ontdek tal van advies van onze voedingsdeskundigen alsook andere ouders

  • Kortingsbonnen en cadeau's

    Ontvang heel het jaar door kortingen  en cadeau's

  • Interactieve tools

    Geniet van handige tools die je kunnen ondersteunen tijdens de zwangerschap tot de eerste schooldag van je kleintje

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.