Arrow backLanguage
4 - 6 maanden
Diner
Recept
Add this post to favorites

Puree van zoete aardappel, wortel en kabeljauw

Eenvoudig
15 mins

Ingrediënten

  • 50 g wortel
  • 50 g zoete aardappel
  • 50 g couscous
  • 15 g kabeljauw
  • 1 kl olijfolie**
     

Bereidingswijze

  • 10 mins
    Voorbereiding
  • 5 mins
    Kooktijd
  • 15 mins
    Totale bereidingstijd
  • Was en schil de groenten en snij ze in kleine stukjes.

  • Stoom* of kook de groenten samen de geschilde aardappel. Voeg de laatste 2 min de couscous en het stukje vis toe.

  • Mix de bereiding met een miniblender tot je een puree verkrijgt. Voeg de olijfolie toe en meng. Voeg indien nodig wat kookvocht toe en blijf mengen tot je de gewenste textuur krijgt. Controleer de temperatuur voor je de puree aan je baby geeft.

    * Door te stomen behouden de groenten meer viraminen en mineralen. 

    ** Je kan hier variatie in brengen door verschillende soorten vetstof af te wisselen.

Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

MVP Logo
  • Gepersonaliseerd

    Ontvang gepersonaliseerde communicatie aangepast aan de leeftijd van je kindje

  • Tips & tricks

    Ontdek tal van advies van onze voedingsdeskundigen alsook andere ouders

  • Kortingsbonnen en cadeau's

    Ontvang heel het jaar door kortingen  en cadeau's

  • Interactieve tools

    Geniet van handige tools die je kunnen ondersteunen tijdens de zwangerschap tot de eerste schooldag van je kleintje

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.