- 50 g aardappelen
- 50 g wortel
- 50 g venkel
- 10 f kalkoenfilet
- 3 kl koolzaadolie**
-
5 minsVoorbereiding
-
10 minsKooktijd
-
15 minsTotale bereidingstijd
-
Maak de venkel schoon en snij ze in stukjes. Schil de wortels en aardappelen en snij ook in stukjes.
-
Snij het kalkoenvlees eveneens in kleine stukjes.
-
Stoom* of kook de groeten en aardappelen in een kookpot. Voeg de laatste 2 minuten de kleine stukjes kalkoen toe.
-
Voer de olie toe en lix het geheel tot een puree. Controleer de temperatuur alvorens je de bereiding aan je kindje geeft.
* Door te stomen behouden de groenten meer vitaminen en mineralen.
** Je kan hier variatie in brengen door verschillende soorten vetstof af te wisselen.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeaus
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.