Arrow backLanguage
6 - 8 maanden
Diner
Recept
Add this post to favorites

Witloof met ham en kaas

Eenvoudig
15 mins

Ingrediënten

  • 75 g aardappel
  • 150 g witloof
  • 15 g ham
  • 1 soeplepel geraspte emmental
  • 3 kl zonnebloemolie**

Bereidingswijze

  • 5 mins
    Voorbereiding
  • 10 mins
    Kooktijd
  • 15 mins
    Totale bereidingstijd
  • Was en schil de aardappel en snij hem in kleine stukjes. Verwijder de buitenste witloofblaadjes en het hart, snij het witloof fijn.

  • Stoom* of kook de groenten en de aardappelen. Voeg de laatste 2 min de in kleine stukjes gesneden ham toe. Voeg op het einde de olie en de geraspe kaas toe. 

  • Mix het geheel tot je een puree verkrijgt. Controleer de temperatuur alvorens je de puree aan je baby geeft.

    * Door te stomen behouden de groenten meer viraminen en mineralen.

    ** Je kan hier variatie in brengen door verschillende soorten vetstof af te wisselen.

Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

MVP Logo
  • Gepersonaliseerd

    Ontvang gepersonaliseerde communicatie aangepast aan de leeftijd van je kindje

  • Tips & tricks

    Ontdek tal van advies van onze voedingsdeskundigen alsook andere ouders

  • Kortingsbonnen en cadeau's

    Ontvang heel het jaar door kortingen  en cadeau's

  • Interactieve tools

    Geniet van handige tools die je kunnen ondersteunen tijdens de zwangerschap tot de eerste schooldag van je kleintje

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.