Ingrediënten
- 75 g aardappel
- 150 g witloof
- 15 g ham
- 1 soeplepel geraspte emmental
- 3 kl zonnebloemolie**
Bereidingswijze
-
5 minsVoorbereiding
-
10 minsKooktijd
-
15 minsTotale bereidingstijd
-
Was en schil de aardappel en snij hem in kleine stukjes. Verwijder de buitenste witloofblaadjes en het hart, snij het witloof fijn.
-
Stoom* of kook de groenten en de aardappelen. Voeg de laatste 2 min de in kleine stukjes gesneden ham toe. Voeg op het einde de olie en de geraspe kaas toe.
-
Mix het geheel tot je een puree verkrijgt. Controleer de temperatuur alvorens je de puree aan je baby geeft.
* Door te stomen behouden de groenten meer viraminen en mineralen.
** Je kan hier variatie in brengen door verschillende soorten vetstof af te wisselen.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeau's
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeau's
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.