Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken

NaturNes BIO 100% Plantaardig.

Hier hebben veel mama's en papa's op gewacht: het allereerste 100% plantaardige gamma zuivelproducten en maaltijden. Ze zijn dé perfecte afwisseling voor de meer traditionele gerechten.

Bovendien doen ze nog iets belangrijks: ze spelen in op de grote nieuwsgierigheid van je kleintje. De exotische zuivelproducten en de verrassende smaak van quinoa of bulgur zullen hem doen kirren van plezier. Een nieuwe wereld gaat open, en dat is natuurlijk de bedoeling van groot worden: alles ontdekken wat het leven te bieden heeft.

Bovendien is veel variatie in het eten gezond. Letterlijk en figuurlijk. Je baby ontwikkelt smaken en eetgewoontes waarvan hij z'n hele leven lang de voordelen zal plukken.

Exotisch. Plantaardig.

Mango, kiwi, ananas en kokosmelk (zonder lactose), de smaakpapillen van je baby gaan op een groot avontuur! En dat is precies wat hij nodig heeft: je kleine deugniet is heel nieuwsgierig, naar alles, dus ook naar nieuwe smaken en texturen. De afwisseling met een klassiek zuivelproduct zal hem deugd doen.

De allereerste 100% plantaardige babymaaltijden.

Prikkel de smaakpapillen van je baby met Broccoli/Spliterwten/Quinoa, Tomaat/Courgette/Rode Linzen/Bulgur en Prei/Rode Linzen/Quinoa.

Het perfecte alternatief

Eet je zelf al een tijdje minder vlees? Waarom ook niet voor je baby! In de maaltijden van Naturnes BIO 100% Plantaardig zitten geen enkele dierlijke ingrediënten: ze zijn samengesteld uit groenten, peulvruchten en granen. De porties, de ingrediënten en de kwaliteit zijn helemaal afgestemd op een baby. Kortom, perfect om hem af en toe mee te verwennen in de plaats van meer traditionele gerechten.

Variatie als ontdekkingsreis

Je oogappel wil de wereld verkennen, zoveel is wel duidelijk.! Daarom zal hij exotische smaken en verrassende texturen met open armen en open mond verwelkomen. Quinoa, bulgur, rode linzen, het zet je kleintje op weg naar een rijke, brede smaak. Zoveel variatie van kleins af aan kan alleen maar goed zijn. Je baby groeit niet alleen, maar bloeit ook open. En dat is altijd mooi om te zien.

Bio-kwaliteit

Alle ingrediënten zijn bio. Dat wil zeggen dat ze de tijd krijgen om te rijpen, zodat ze heerlijk vol smaken. Kunstmest of pesticiden komen er niet aan te pas. Laat staan dat ze genetisch gemodificeerd zijn.

Met zorg bereid

Ingrediënten van die klasse bereiden we natuurlijk met de grootste zorg. We stoomkoken ze zachtjes, zodat ze hun smaak, textuur en voedingsstoffen bewaren. Suikers*, aroma's, kleurstoffen en bewaarmiddelen** voegen we niet toe. De ingrediënten zijn echt perfect zoals ze zijn. Da's de kracht van de natuur.

Ontdek de producten
Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me