Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken

Zo goed zijn onze ingrediënten.

Omdat we zo transparant mogelijk willen zijn, bekijken we  elk ingrediënt van Naturnes BIO 100% Plantaardig tot in de kleinste details. 

Quinoa

In tegenstelling tot wat vele mensen denken is quinoa geen graan: quinoa is immers familie van de spinazie en bieten. Hierdoor bevat quinoa geen gluten, maar barst hij wel van de proteïnen en vezels. Onze bio quinoa wordt geteeld in Peru.

Bulgur

Bulgur is een licht verteerbaar graan, maar daarnaast ook een bron van vezels en heel wat voedingswaarden. Onze bio bulgur wordt geteeld in Frankrijk en Italië.

Pastinaak

Een beetje een vergeten groente, dit verre broertje van de wortel. Maar wel een bron van vezels, met een eerder zoete smaak waar elke baby zonder twijfel voor valt. Onze bio pastinaak wordt geteeld in België en Duitsland.

Rode linzen

In deze peulvruchten zitten heel wat vezels en plantaardige proteïnen. In die mate dat rode linzen af en toe vlees en vis perfect kunnen vervangen in het menu van je kleine schat. Onze bio rode linzen worden geteeld in Turkije.

Spliterwten

Niet alleen een bron van proteïnen, maar ook één van die vergeten groenten met een heel lekkere, specifieke smaak. Alsook een uitstekende voedingswaarde. Onze bio spliterwten worden geteeld in Italië.

Tomaten

De tomaat is een vrucht, afkomstig van de tomatenplant. De populaire vrucht is culinair gezien een groente. Tomaten zijn erg veelzijdig en smaken dan ook zowel rauw als gekookt ontzettend goed. Maar er zijn nog meer redenen om van tomaten te houden: ze zijn namelijk ook ontzettend gezond! Onze bio tomaten worden geteeld in Portugal en Spanje.

Prei

Prei behoort tot de lookfamilie waarin je ook ui, bieslook en knoflook zal terugvinden. Ze heeft dan ook een aromatische en zelfs pittige smaak. Onze bio prei wordt geteeld in Spanje en Nederland.

Courgette

De courgette is een zomerpompoen die naast de alombekende groene kleur ook soms in een geel jasje voorkomt. Ze groeit het hele jaar door. Onze bio courgette wordt geteeld in Spanje.

Broccoli

Dit is een groente die verwant is aan bloemkool. Wist je trouwens dat we bij broccoli  de gesloten bloemknoppen eten? Vandaar zijn naam: ‘broccoli' is het meervoud van het Italiaanse woord ‘broccolo'. Dit betekent 'de bloeiende top van de kool'. Onze bio broccoli wordt geteeld in Frankrijk.

Tijm

Heerlijk om stoofpotjes mee te kruiden, want tijm voegt een specifieke smaak toe. Onze bio tijm wordt geteeld in Duitsland.

Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me