Produit NANCARE®
Add this post to favorites

NANCARE® Flora - Support

0
0 Reviews

NANCARE® Flora - Support is een voedingssupplement voor zuigelingen en kinderen met een unieke combinatie van 2 HMO's (2'FL en LNnT) en L. rhamnosus (LGG).

Vind jouw apotheker

Productinformatie

 

Nestlé NANCARE Flora-Support is een voedingssupplement met een unieke combinatie van 2 HMO's (2'FL en LNnT) en L. rhamnosus (LGG).

2'-FL (2'-fucosyllactose) en LNnT (lacto-N-neotetraose) zijn twee van de meest courante en natuurlijk aanwezige oligosachariden in moedermelk.

Vul de voeding van je baby aan met NANCARE FLORA-SUPPORT zodra de antibioticakuur wordt gestart en blijf dit geven geven gedurende de hele behandeling en tot 1 à 3 weken na afloop ervan.

Dankzij de neutrale smaak heeft NANCARE® FLORA-SUPPORT geen invloed op de smaak van voedingsmiddelen en dranken waaraan het wordt toegevoegd.

 

- Zonder toegevoegde suikers*, smaakstoffen en additieven -

*NANCARE® Flora Support bevat van nature aanwezige suikers.

 

BELANGRIJK: Voedingssupplementen zijn niet bedoeld ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Vraag je arts hoe je deze supplementen het best gebruikt. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Bewaar buiten het bereik van jonge kinderen.

 

rating review icon

Recente reviews

Klantenreview

0
0
0 Gemiddelde ratings

Gemiddelde ratings

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Ecrire un commentaire

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.