- 15 g gemalen biefstuk
- 3 kl koolzaadolie
- 50 g aardappel
- 1 soeplepel geraspte kaas (ongeveer 2 g)
- 100 g bloemkool
-
10 minsVoorbereiding
-
20 minsKooktijd
-
30 minsTotale bereidingstijd
-
Bak de gemalen biefstuk in een pan met 1 kl koolzaadolie
-
Schil de aardappel. Snij de bloemkool en aardappel in kleine stukjes en was ze schoon. Stoom* of kook het geheel.
-
Voeg na het stomen of het koken de olie toe. Mix het geheel tot een gladde massa.
-
Neem een schotel. Bedek de bodem met de gebakken gemalen biefstuk. Voeg op het vlees de puree van groenten en aardappelen toe. Bestrooi het geheel met de geraspte kaas.
-
Plaats de schotel 5 min onder de grill om te gratineren.
-
Laat iets afkoelen alvorens te serveren.
* Door te stomen behouden de groenten meer vitaminen en mineralen.
** Je kan hier variatie in brengen door verschillende soorten vetstof af te wisselen.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeaus
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.