Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken
Deel dit Recept
X

Kruimeltaart met chocolade en abrikoos

Zwangerschap

Kruimeltaart met chocolade en abrikoos

DifficultyMiddelmatig

Serves6

Time preparation0mn

Time cooking0mn

Ingrediënten
  • 100 g pure/dark chocolade
  • 80 g bloem
  • 25 g zachte boter
  • 45 g gemalen hazelnoten
  • 30 g hazelnoot kernels
  • 75 g bruine suiker
  • 500 g abrikozen
Gereedschap

Gewone oven, Magnetron

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Doe de bloem, suiker en gemalen hazelnoten in een kom.

2. Smelt de chocolade in de magnetron volgens de instructies op de verpakking. Hak de hazelnoten. Voeg de gesmolten chocolade en de boter (in stukjes) in een kom. Meng alle ingrediënten door elkaar tot een kruimig deeg.

3. Was, pit en snijd de abrikozen in stukjes. Schik deze in een ovenschaal. Bedek het fruit met het kruimige deeg.

4. Bak voor ongeveer 30 minuten in de oven tot de bovenlaag knapperig is.

Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

Gemoedsrust voor ouders is maar één klik verwijderd

  • Opleidingsprogramma, artikels en recepten
  • Praktische interactieve tools
  • Informatie per leeftijd
  • Exclusieve cadeaus
  • Kortingsbonnen en staaltjes
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven
  • Consumentendienst
Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me