Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Zoeken
Nog geen lid? Registreer hier
Deel dit Recept
X

Kruimeltaart met chocolade en abrikoos

Zwangerschap

Kruimeltaart met chocolade en abrikoos

MoeilijkheidsgraadMiddelmatig

Porties6

Voorbereidingstijd0mn

Kooktijd0mn

Ingrediënten
  • 100 g pure/dark chocolade
  • 80 g bloem
  • 25 g zachte boter
  • 45 g gemalen hazelnoten
  • 30 g hazelnoot kernels
  • 75 g bruine suiker
  • 500 g abrikozen
Gereedschap

Gewone oven, Magnetron

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200°C. Doe de bloem, suiker en gemalen hazelnoten in een kom.

2. Smelt de chocolade in de magnetron volgens de instructies op de verpakking. Hak de hazelnoten. Voeg de gesmolten chocolade en de boter (in stukjes) in een kom. Meng alle ingrediënten door elkaar tot een kruimig deeg.

3. Was, pit en snijd de abrikozen in stukjes. Schik deze in een ovenschaal. Bedek het fruit met het kruimige deeg.

4. Bak voor ongeveer 30 minuten in de oven tot de bovenlaag knapperig is.

Word lid van de Nestlé Baby Club

Ontdek nieuwe recepten , probeer gratis producten uit en maak gebruik van praktische tools.

  • Ontvang producten en samples
  • Bespaar op je aankopen !
  • Bénéficiez d'outils interactifs pratiquesGeniet van handige interactieve tools
  • Profitez de menus et de recettesGeniet van tientallen originele menu's en recepten

Registreer!