- 50 g pastinaak
- 100 g zoete aardappel
- 15 g rumsteak
- 3 kl koolzaadolie**
- 1 takje gedroogde tijm
-
5 minsVoorbereiding
-
10 minsKooktijd
-
15 minsTotale bereidingstijd
-
Was en schil de groenten en snij ze in kleine stukjes.
-
PDoe de groenten in een kookpot en stoom* of kook ze 15 min, samen met de tijm. Voeg de laatste 5 min het vlees toe. Verwijder na het stomen of koken het takje tijm.
-
Mix de bereiding met een miniblender tot je een gladde puree verkrijgt. Voeg de koolzaadolie toe en meng. Controleer de temperatuur voor je de puree aan je baby geeft.
* Door te stomen behouden de groenten meer viraminen en mineralen.
** Je kan hier variatie in brengen door verschillende soorten vetstof af te wisselen.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeaus
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.