Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Zoeken
Nog geen lid? Registreer hier

Deel dit Onderwerp Pagina
X

Wat is Baby Food Talks?

Wat zijn de Baby Food Talks?

Story1

Als ouder van baby of peuter stellen jullie jullie vast wel, en vandaag wellicht des te meer, vragen over hun voeding. Advies inwinnen bij ouders die voor jullie datzelfde pad bewandeld hebben, kan daarbij ook helpen – hoe hebben zij dat aangepakt?

Daarom stellen wij jullie met veel plezier de voedingsexperten van Nestlé Baby & Me, Cathérine en Géraldine, ter beschikking om jullie vragen te beantwoorden.

Ze zijn beide mama van twee kinderen en hebben zelf de vroege kinderjaren, met al zijn mooie maar zeker ook zijn stressvolle momenten, reeds doorstaan. Vandaag beleven zij, net zoals jullie, deze quarantaine thuis met hun familie en werken van thuis uit.

Niet alleen met hun expertise als nutritioniste maar ook met hun ervaring als moeder zijnde zullen ze handige filmpjes maken waarin zij voedingsgerelateerde vragen zullen beantwoorden maar zeker ook hun  persoonlijke tips zullen meegeven.

In afwachting van de afleveringen, die je om de twee weken zal kunnen ontdekken, kan je alvast kennis maken met hen. Zij stellen zichzelf even voor in het kort hieronder: “het profiel van Géraldine en Cathérine”.

Stel je voedings-gerelateerde vragen als een comment onder onze Facebook-post. Cathérine en Géraldine beantwoorden deze graag in hun volgende video’s.

Wie zijn onze specialisten?

Géraldine, onze Franstalige voedingsdeskundige:

 

Hier een leuke foto van mijn gezin. Deze foto is voor mij bijzonder omdat het me herinnert aan het laatste uitstapje dat we met het gezin hebben ondernomen voor de lockdown.

We wouden graag onze dochters, Romane (12 jaar) en Manon (15 jaar) het kasteel van Versaille laten ontdekken.

Sinds de lockdown hebben we (net zoals iedereen) ons leven moeten aanpassen. 24u/24u met zijn viertjes doorbrengen, de  dagdagelijkse taken zo goed mogelijk verdelen, van thuis uit werken en natuurlijk zien dat ook het huiswerk wordt afgemaakt. Iedereen draagt zijn steentje bij!

 Graag wil ik nog iets kwijt aan alle ouders van jonge kindjes die zeker en vast heel veel inventiviteit aan de dag moeten brengen om de kleintjes bezig te houden!

Als ik terugdenk aan mijn dochtertjes als baby, realiseer ik hoe snel de tijd voorbijgaat! Probeer maximaal te genieten van alle momenten met hen en maak heel wat filmpjes en video’s (bovendien zullen ze het erg leuk vinden om deze later te herbekijken).

Géraldine, diëtiste sinds 21 jaar, waarvan reeds 12 bij Nestlé, gespecialiseerd in kindervoeding.

Cathérine, onze Nederlandstalige Voedingsdeskundige :

Zoals je op de foto kan zien, ben ik een trotse mama van 2 geweldige puberdochters Amélie en Alexine .

Ik hou van op vakantie gaan naar het zonnetje en citytrips  maar ook van koken ,gewoon gezellig thuis nieuwe receptjes uitproberen en tafelen met vrienden en familie. Om al die kcal te verbranden , moet er ook wat aan sport gedaan worden, dus kan je me wekelijks op de tennisbaan vinden.

Tijdens de quarantaine voelt het voor mij een beetje alsof de tijd stilstaat ondanks het feit dat de weken voorbijvliegen. Soms ook wel eenzaam maar gelukkig vind ik wat afleiding vind in de vele facetime en skype-gesprekken met vrienden en familie.

Gezien ik een papa in het rusthuis heb en een zus die arts is voel ik me soms ongerust maar ik blijf mijn positieve spirit te behouden!

Ook probeer ik dagelijks met mijn dochters te wandelen of fietsen of als we ons heel sportief voelen houden we een fitness sessie compleet met aangepaste muziek.  zoals de echte doen we aan fitness met aangepaste muziek natuurlijk .

Cathérine, reeds 21 jaar voedingsdeskundige, waarvan 19 bij Nestlé, gespecialiseerd in kindervoeding.

 

 

Belangrijk bericht: Moedermelk is de ideale voeding voor de zuigeling.

Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.