Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken

Deel dit Onderwerp Pagina
X

Waarom huilt mijn baby?

Je baby huilt, en dit is alleen maar normaal. Lees hier al onze artikelen over baby's en huilen.

Waarom huilt mijn baby ?

Je baby schreeuwt en huilt, omdat het de enige manier is waarop hij/zij zich kan uitdrukken. Je baby heeft honger maar krijgt niet meteen de fles, je spruit wil bewegen maar zit vast op de verzorgingstafel, je kindje is wakker en er is niemand in de buurt. Er zijn heel wat gelegenheden voor je lieveling om zijn/haar ongenoegen te uiten! We geven je enkele tips voor meer inzicht.

Mijn baby huilt, wat kan ik doen?

Bij de geboorte liep ik over van geluk bij zijn eerste kreetjes. Nu ik weer thuis ben, ben ik verontrust over de variaties in mijn baby's huilgedrag, dat van kreunen tot brullen gaat. Ik voel me een beetje verloren en machteloos, want ik begrijp niet altijd wat hij me wil duidelijk maken.

Lees het artikel

baby huilt

Mijn baby krijgt een woedeaanval !

Gisteren is je dreumes uit woede midden in een winkel over de grond gaan rollen. Vandaag vliegt het speelgoed alle kanten op wanneer het etenstijd is. Sinds enkele weken krijg je alleen nog "nee" als antwoord. Waar is mijn "gemakkelijke" baby gebleven? Hoe kan ik deze woede-uitbarstingen beheersen?

Lees het artikel

baby huilt

Mijn baby huilt als het avond wordt

Sinds enkele dagen is je baby ontroostbaar tegen het einde van de dag, telkens op hetzelfde moment. Is mijn kind bang voor het donker? Heeft het ergens pijn? Is het een gril? Mijn vriendin had het over "avondangst" ... Wat is dat?

Lees het artikel

baby huilt

Een schreeuw in de nacht : wat moet ik doen?

Mijn kleine schat valt meestal binnen enkele minuten in slaap. Maar op dit moment wordt hij 's nachts schreeuwend wakker. Ik vind het moeilijk om hem gerust te stellen en hem te troosten. Een beetje hulp zou welkom zijn, want ik ben een beetje aan het stressen...

Lees het artikel

Baby schreeuwen
Gerelateerd
Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me