Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken
Deel dit Recept
X

Spinazie en ricotta terrine

Zwangerschap

Spinazie en ricotta terrine

DifficultyMiddelmatig

Serves10

Time preparation0mn

Time cooking0mn

Ingrediënten
  • 1 MAGGI Bouillonkuipje Groente
  • 410 ml ongezoete gecondenseerde melk
  • 4 eieren
  • 450 g diepvries spinazie (gesneden)
  • 500 g ricotta (Italiaanse kaas)
  • 10 g boter
  • Nootmuskaat
  • Zout en peper
Gereedschap

Gewone oven, Pan, Cakevorm

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200°C.

2. Ontdooi de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg de kruiden toe.

3. Klop de eieren. Voeg de gecondenseerde melk, de groentebouillon, ¾ gepureerde ricotta en de uitgelekte spinazie toe. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Meng alles goed door elkaar.

4. Giet de helft van het mengsel in een ingeboterde cakevorm. Snijd de resterende ricotta in plakken en plaats deze in het midden van de terrine. Bedek het met het resterende mengsel.

5. Bak in de oven voor 30 minuten.

6. Haal het uit de cakevorm en serveer warm.

Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

Gemoedsrust voor ouders is maar één klik verwijderd

  • Opleidingsprogramma, artikels en recepten
  • Praktische interactieve tools
  • Informatie per leeftijd
  • Exclusieve cadeaus
  • Kortingsbonnen en staaltjes
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven
  • Consumentendienst
Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me