Ingrediënten
- 200 g risottorijst
- 2 blokjes MAGGI Groentebouillon
- 200 g bevroren of vers gedopte erwten
- 100 g verse geitenkaas
- 1 liter heet water
- 1 ui
- 1 courgette
- 1 eetlepel olie
- Zout en peper
Benodigdheden
Koekenpan
Bereidingswijze
-
40 minsVoorbereiding
-
20 minsKooktijd
-
60 minsTotale bereidingstijd
-
Was, schil en snijd de courgette in kleine blokjes. Schil en snijd de ui.
-
Fruit de ui in een pan of koekenpan met hete olie. Voeg de rijst toe en roerbak tot ze glazig zijn.
-
Voeg de groenten toe en roer. Bak 2-3 minuten op matig vuur. Los de bouillonblokjes in heet water op.
-
Zet de (koeken)pan op laag vuur en voeg een soeplepel hete bouillon toe. Wanneer de vloeistof is opgenomen voeg je meer bouillon toe. Voeg geleidelijk alle bouillon toe, onder regelmatig roeren, gedurende ongeveer 18 minuten.
-
Haal van het vuur en voeg de verse geitenkaas toe. Zout en peper naar smaak toevoegen.
-
Roer nog een keer, dek af en laat 2 minuten staan. Serveer in één keer.
Word lid van de Nestlé Baby&Me Club
Gepersonaliseerd
Ontvang gepersonaliseerde communicatie aangepast aan de leeftijd van je kindje
Tips & tricks
Ontdek tal van advies van onze voedingsdeskundigen alsook andere ouders
Kortingsbonnen en cadeau's
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeau's
Interactieve tools
Geniet van handige tools die je kunnen ondersteunen tijdens de zwangerschap tot de eerste schooldag van je kleintje
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.