Ingrediënten
- 30 g rundergehakt
- 1 gepelde en ontpitte tomaat
- 15 g soeppasta (sterren, alfabet)
- 1/2 wortel
- 1/4 ui
- 300 ml mineraal- of bronwater
- 1 soeplepel verse tomatensaus
- 1 snufje verse tijm
- 1 soeplepel geraspte gruyèrekaas
- 1 koffielepel koolzaadolie
Benodigdheden
Steelpan, Gewone oven, Koekenpan met anti-aanbaklaag
Bereidingswijze
-
20 minsVoorbereiding
-
35 minsKooktijd
-
55 minsTotale bereidingstijd
-
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing (4 min). Giet het water af.
-
Was en schil de wortel en snij hem in kleine stukjes. Snij de tomaat en ui in kleine stukjes.
-
Bak het vlees met de stukjes wortel en ui 2 minuten in een pan met de olie.
-
Voeg de tomaat, de verse tomatensaus en het water toe. Plaats een deksel op de pan en laat het geheel 32 min koken, voeg de tijm toe en meng.
-
Plaats de pasta in een ovenschaaltje, overgiet met het gegaarde vlees en bestrooi met geraspte gruyèrekaas.
-
Plaats de ovenschaal 5 min in de oven onder de grill. Controleer de temperatuur voor je de pasta aan je baby geeft.
Word lid van de Nestlé Baby&Me Club
Gepersonaliseerd
Ontvang gepersonaliseerde communicatie aangepast aan de leeftijd van je kindje
Tips & tricks
Ontdek tal van advies van onze voedingsdeskundigen alsook andere ouders
Kortingsbonnen en cadeau's
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeau's
Interactieve tools
Geniet van handige tools die je kunnen ondersteunen tijdens de zwangerschap tot de eerste schooldag van je kleintje
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.