Ingrediënten
- 15 g ongekookte rijst
- 20 g extra fijne erwtjes (vers of diepgevroren)
- 10 g gekookte ham (ongeveer 1/4 van een plak)
- 1/2 ei
- 1 wortel (ongeveer 100 g)
- 1 koffielepel koolzaadolie
Utensils
Steelpan, Koekenpan met anti-aanbaklaag
Bereidingswijze
-
10 minsVoorbereiding
-
20 minsKooktijd
-
30 minsTotale bereidingstijd
-
Snij de ham in kleine stukjes. Was en schil de wortel en snij hem in dunne schijfjes.
-
Kook de rijst, erwtjes en wortelschijfjes ongeveer 20 min in een pan met water. Laat alles uitlekken.
-
Klop het ei in een kom. Bak een omelet in een pan met olie. Snij de omelet in dunne reepjes.
-
Meng de rijst, wortel, erwtjes, omelet en ham in een kom. Lauw serveren.
Word lid van de Nestlé Baby&Me Club
Een complete ervaring van zwangerschap tot 3 jaar: praktische hulpmiddelen, kortingen en persoonlijk advies!
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.