- 8 groene koolbladeren
- 4 zalm filets
- 1 visbouillonblokje
- 80 g sperziebonen
- 1 wortel
- ½ rode ui
- 10 takjes bieslook
- 1 eetlepel gepasteuriseerde room
- 1 citroen
- 1 eetlepel olie
Schaar, Pan
-
35 minsVoorbereiding
-
20 minsKooktijd
-
55 minsTotale bereidingstijd
-
Dop de sperziebonen en snijd ze in kleine stukjes. Was, schil en snijd de wortel in kleine stukjes. Was en snijd de bieslook met een schaar. Schil de citroen en snijd het in kleine stukjes.
-
Kook de zalm en groenten 10 minuten in kokend water. Laat de zalm uitlekken en vlok ze. Voeg het citroensap, visbouillon, gepasteuriseerde room en bieslook toe. Voeg de gesnipperde ui toe.
-
Breng de koolbladeren tegen de kook aan. Vul ze met vulling. Vouw en bind ze samen.
-
Kook ze 8 minuten in een afgedekte pan met olie.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeaus
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.