6 - 8 maanden
Diner
Recept
Add this post to favorites

Witloof met ham en kaas

Eenvoudig
15 mins
Ingrediënten
  • 75 g aardappel
  • 150 g witloof
  • 15 g ham
  • 1 soeplepel geraspte emmental
  • 3 kl zonnebloemolie**
Bereidingswijze
  • 5 mins
    Voorbereiding
  • 10 mins
    Kooktijd
  • 15 mins
    Totale bereidingstijd
  • Was en schil de aardappel en snij hem in kleine stukjes. Verwijder de buitenste witloofblaadjes en het hart, snij het witloof fijn.

  • Stoom* of kook de groenten en de aardappelen. Voeg de laatste 2 min de in kleine stukjes gesneden ham toe. Voeg op het einde de olie en de geraspe kaas toe. 

  • Mix het geheel tot je een puree verkrijgt. Controleer de temperatuur alvorens je de puree aan je baby geeft.

    * Door te stomen behouden de groenten meer viraminen en mineralen.

    ** Je kan hier variatie in brengen door verschillende soorten vetstof af te wisselen.

Geniet van de voordelen van

MVP Logo
  • Écrivez à Nestlé Baby - Icône

    NIEUWSBRIEF OP MAAT

    Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje

  • Podcast & vidéos

    Podcasts & Video's

    Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen

  • Logo - coupons-56

    Kortingen en cadeaus

    Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.

  • Logo - menu-planner-56

    TIPS VOEDING

    Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.