Papillot van kabeljauw, puree van venkel en zoete aardappel
Ingrediënten
- 30 g kabeljauwfilet
- 70 g zoete aardappel
- 70 g venkel (bol)
- 4 druppels citroensap
- 2 soeplepels vloeibare NESTLÉ Groeimelk 1+
- 1 koffielepel olijfolie
- 1 takje dille
Benodigdheden
Magnetron, Vetvrij papier
Bereidingswijze
-
10 minsVoorbereiding
-
20 minsKooktijd
-
30 minsTotale bereidingstijd
-
Was en schil de groenten. Snij de venkel in reepje en de zoete aardappel in blokjes.
-
Kook de venkel en de zoete aardappel ongeveer 20 min in een pan met water.
-
Laat de groenten uitlekken en meng ze met de groeimelk en olijfolie.
-
Kook de kabeljauw in een papillot: plaats de kabeljauw op een vel bakpapier, voeg het citroensap en de gehakte dille toe, sluit de papillot goed en laat het geheel 45 sec lang koken in de microgolfoven op 900 W.
-
Serveer de papillot met de puree van venkel en zoete aardappel.
Word lid van de Nestlé Baby&Me Club
Gepersonaliseerd
Ontvang gepersonaliseerde communicatie aangepast aan de leeftijd van je kindje
Tips & tricks
Ontdek tal van advies van onze voedingsdeskundigen alsook andere ouders
Kortingsbonnen en cadeau's
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeau's
Interactieve tools
Geniet van handige tools die je kunnen ondersteunen tijdens de zwangerschap tot de eerste schooldag van je kleintje
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.