12 - 24 maanden
Diner
Recept
Add this post to favorites

Papillot van kabeljauw, puree van venkel en zoete aardappel

1
Normaal
30 mins
Ingrediënten
  • 30 g kabeljauwfilet
  • 70 g zoete aardappel
  • 70 g venkel (bol)
  • 4 druppels citroensap
  • 2 soeplepels vloeibare NESTLÉ Groeimelk 1+
  • 1 koffielepel olijfolie
  • 1 takje dille
Utensils

Magnetron, Vetvrij papier

Bereidingswijze
  • 10 mins
    Voorbereiding
  • 20 mins
    Kooktijd
  • 30 mins
    Totale bereidingstijd
  • Was en schil de groenten. Snij de venkel in reepje en de zoete aardappel in blokjes.

  • Kook de venkel en de zoete aardappel ongeveer 20 min in een pan met water.

  • Laat de groenten uitlekken en meng ze met de groeimelk en olijfolie.

  • Kook de kabeljauw in een papillot: plaats de kabeljauw op een vel bakpapier, voeg het citroensap en de gehakte dille toe, sluit de papillot goed en laat het geheel 45 sec lang koken in de microgolfoven op 900 W.

  • Serveer de papillot met de puree van venkel en zoete aardappel.

Geniet van de voordelen van

MVP Logo
  • Écrivez à Nestlé Baby - Icône

    NIEUWSBRIEF OP MAAT

    Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje

  • Podcast & vidéos

    Podcasts & Video's

    Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen

  • Logo - coupons-56

    Kortingen en cadeaus

    Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.

  • Logo - menu-planner-56

    TIPS VOEDING

    Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.