
Fruitglaasje met munt en chocolade slagroom
Ingrediënten
- 1 Granny Smith of Reinette appel
- 2 theelepels chocoladepoeder
- 100 ml magere slagroom
- 1 Golden Delicious appel
- 2 sinaasappels
- 2 zakjes munt thee
- 100 ml water
Bereidingswijze
-
Pel en snijd de sinaasappels. Was en snijd de appels. Bereid de thee met kokend water. Laat afkoelen. Voeg het fruit toe en laat het 30 minuten marineren in de koelkast.
-
Klop de slagroom tot een luchtige mousse. Vouw zorgvuldig het chocoladepoeder er door heen.
-
Serveer het fruit in een glas met een toefje chocolade slagroom
Gerelateerde recepten

Creatie van citrusvruchten
Zoek je een heerlijk en gezond recept voor een dessert met citrusvruchten? Dan ben je hier aan het juiste adres! Dit recept is perfect voor een verfrissende snack of een licht dessert.

Frambozentaart met rode bessen en appelcompote

Smoothie van exotisch fruit met cacao

Geraspte worteltjes met sinaasappel

Baby ijsje - zonder toegevoegde suikers

Kruimeltaart met chocolade en abrikoos
Verwante tools
Voedingsgids voor baby
Vindt u de typische menu's die voor elke leeftijd van uw baby worden aanbevolen.