Arrow backLanguage
Zwangerschap
Tussendoortje
Recept
Add this post to favorites

Fruitglaasje met munt en chocolade slagroom

4
Eenvoudig
20 mins

Ingrediënten

  • 1 Granny Smith of Reinette appel
  • 2 theelepels chocoladepoeder
  • 100 ml magere slagroom
  • 1 Golden Delicious appel
  • 2 sinaasappels
  • 2 zakjes munt thee
  • 100 ml water

Bereidingswijze

  • 20 mins
    Voorbereiding
  • 20 mins
    Totale bereidingstijd
  • Pel en snijd de sinaasappels. Was en snijd de appels. Bereid de thee met kokend water. Laat afkoelen. Voeg het fruit toe en laat het 30 minuten marineren in de koelkast.

  • Klop de slagroom tot een luchtige mousse. Vouw zorgvuldig het chocoladepoeder er door heen.

  • Serveer het fruit in een glas met een toefje chocolade slagroom