Arrow backLanguage

Quizz Daddy and Me - Result Page

 
 

Uw resultaten voor de verschillende profielen:

Papa-vaderkloek: 0

Papa-vriend: 0

Papa-organisator: 0

Papa-avonturier: 0

Papa-werker: 0

Papa-vaderkloek:

Je baby is voor jou echt zoals een kuikentje: je zou hem heel je leven onder je vleugels willen nemen. Als een echte vaderkloek controleer je of je baby wel goed slaapt 's nachts, je hebt een engelengeduld wanneer hij huilt en je wil hem de hele dag door knuffelen. Het type papa dat om 2 uur 's nachts opstaat om z'n tiener te gaan oppikken op een fuif (als je hem al laat gaan). Wel misschien een klein beetje bezitterig. Je bent een superattente daddy die alles doet om zijn gezinnetje te vertroetelen.

Papa-vriend:

Pannenkoeken met choco op zaterdagochtend, tekenfilms in de namiddag, knalfeestjes met de vrienden, dat is jouw ding! Autoriteit uitstralen is niets voor jou. Als papa-vriend improviseer je er op los, je ziet graag dat je kinderen zich rot amuseren. Je bent het type papa dat wilde dingen doet met z'n tieners. Een papa zoals we hem graag zien en die ook graag heeft dat hij graag gezien wordt!

Papa-organisator

De koning van de planning! Thuis heb je het roer stevig in handen. Op het maniakale af wil je alles controleren en haat je onverwachte voorvallen. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid, als een echte goede huisvader. Je bent een papa op wie je kan vertrouwen in alle omstandigheden. En als je al eens streng uit de hoek komt, is dat omdat je het beste wil voor je kinderen.

Papa-avonturier:

Papa-avonturier laat je niet op adem komen. Je houdt van spelletjes en je houdt ervan je kinderen mee te nemen op heroïsche avonturen. Een fietstocht, wetenschappelijke experimenten, de natuur ontdekken: je bent sportief en benieuwd naar alles. Routine is je grootste vijand, met jou moet het vooruitgaan! Het is niet altijd makkelijk om je hectische tempo te volgen, maar een ding staat vast: met een papa als jij verveel je je nooit.

Papa-werker:

Voor jou betekent papa zijn het beste geven aan je kinderen. Je bent een gulle papa die het fantastisch vindt om zijn gezinnetje in de watten te leggen. Om dat te kunnen doen, wijd je je volledig aan je werk, zelfs 's avonds of in het weekend. Vergeet vooral toch niet om tijd te schenken aan je kinderen, da's het mooiste cadeau dat je hen kan geven. Wat je samen beleeft worden herinneringen die een heel leven lang zullen bijblijven.

Alle profielen ontdekken