Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken
Deel dit Recept
X

Kabeljauw in papillot, venkel- en aardappelpuree

12 - 24 maanden

Papillot van kabeljauw, puree van venkel en zoete aardappel

DifficultyMiddelmatig

Serves1

Time preparation10mn

Time cooking20mn

Tijd Totaal30mn

Ingrediënten

• 30 g kabeljauwfilet
• 70 g zoete aardappel
• 70 g venkel (bol)
• 4 druppels citroensap
• 2 soeplepels vloeibare NESTLÉ Groeimelk 1+
• 1 koffielepel olijfolie
• 1 takje dille
 

Gereedschap

Magnetron, Vetvrij papier

Bereidingswijze

1. Was en schil de groenten. Snij de venkel in reepje en de zoete aardappel in blokjes.
 
2. Kook de venkel en de zoete aardappel ongeveer 20 min in een pan met water.
 
3. Laat de groenten uitlekken en meng ze met de groeimelk en olijfolie.
 
4. Kook de kabeljauw in een papillot: plaats de kabeljauw op een vel bakpapier, voeg het citroensap en de gehakte dille toe, sluit de papillot goed en laat het geheel 45 sec lang koken in de microgolfoven op 900 W.
 
5. Serveer de papillot met de puree van venkel en zoete aardappel.

Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

Gemoedsrust voor ouders is maar één klik verwijderd

  • Opleidingsprogramma, artikels en recepten
  • Praktische interactieve tools
  • Informatie per leeftijd
  • Exclusieve cadeaus
  • Kortingsbonnen en staaltjes
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven
  • Consumentendienst
Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me