Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken

Mommy Quizz - Result page

Uw resultaten voor de verschillende profielen:

De BFF: 0

De Ninja Mama: 0

De Coole Mama: 0

De Belgium’s Got Talent Mama: 0

De BFF

De Best friend forever mama’s - Wat valt er nog meer te zeggen over een moeder die altijd klaar staat om haar kinderen overal te vergezellen! Er is ruimte voor discussie en je kinderen vertrouwen jou 100%, zelfs over de meest taboe-onderwerpen. Met je dochter/zoon ben je als twee zussen/vrienden, winkelen, feesten, vakanties... nooit zonder elkaar! Je lacht om al haar / zijn streken, je moedigt haar/hem zelfs aan om er meer uit te halen. Je deelt je relatie graag op sociale netwerken, je bent een echte social media fan, en de meeste van je volgers zijn trouwens vrienden van je kinderen. Kortom, je bent de mama die haar kind als haar gelijke ziet, ook al leidt dat soms tot verwarring.

De Ninja Mama

De Ninja Mama heeft een gave: alomtegenwoordigheid! Het vermogen om op meerdere plaatsen tegelijk aanwezig te zijn. Je bent een expert in organisatie. Met een to do list in de hand vink je met gemak alle vakjes af, ondanks de "Mama, ik heb buikpijn", er zit trouwens al een pijnstiller in de mond van je kleintje. Een ander wapenfeit: je handtas is een echte Ali Baba grot voor mama’s: pampers, snacks, doekjes... en ze blijft bovendien altijd netjes! Volgens de geruchten is geen van je kinderen ooit met slecht gekamd haar gespot, zelfs niet na school. Je bent dus streng en rigoureus, soms zelfs een beetje te streng, maar dit doe je om je kinderen orde en regels bij te brengen. Pas wel op voor overbezorgdheid, ook al voelen je kinderen zich sereen en volkomen veilig, de speeltijd is er om zich uit te leven!

De Coole Mama

"Geen haast, kids, alles komt goed" is je favoriete zin. Je neemt het leven zoals het komt en je hebt nooit last van stress want je mantra is “good vibes only”! Je bent een sterke en onafhankelijke vrouw en dat geef je door aan je kinderen. Ze zijn vrij om vies te worden, te vallen, zich te bezeren... dat is de beste manier om te leren. Organiseren is niet echt je ding, maar af en toe te laat komen is nog nooit iemand fataal geworden! Soms hebben je kinderen het gevoel dat ze aan hun lot worden overgelaten, maar het leert hen een aantal belangrijke levenslessen. Je bent tenslotte de coolste van de bende en ze weten heel goed dat ze omringd zijn door liefde.

De Belgium’s Got Talent Mama

De koningin van eigen bodem, je baande je een weg door je zwangerschap en dat was nog maar het begin. Je ontcijfert elk etiket op de achterkant van voedingsproducten zorgvuldig, want een groene verpakking en een biologisch label zijn niet voldoende. De voeding, slaap en gezondheid van je kinderen zijn heel belangrijk voor jou. Een van je passies: leren om nieuwe dingen te maken voor in het huis of voor je kinderen, het is ecologischer en zuiniger! Je hebt sinds 2016 geen waspoeder meer gekocht en je kocht al stoffen luiers lang voordat ze in de mode waren. Je brengt graag zoveel mogelijk tijd door met je gezin, thuisblijven zit gewoon in je genen.

Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me