Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Zoeken
Nog geen lid? Registreer hier
Deel dit Recept
X

Fruitglaasje met munt en chocolade slagroom

Zwangerschap

Fruitglaasje met munt en chocolade slagroom

MoeilijkheidsgraadGemakkelijk

Porties4

Voorbereidingstijd0mn

Kooktijd0mn

Ingrediënten
  • 1 Granny Smith of Reinette appel
  • 2 theelepels chocoladepoeder
  • 100 ml magere slagroom
  • 1 Golden Delicious appel
  • 2 sinaasappels
  • 2 zakjes munt thee
  • 100 ml water

Bereidingswijze

1. Pel en snijd de sinaasappels. Was en snijd de appels. Bereid de thee met kokend water. Laat afkoelen. Voeg het fruit toe en laat het 30 minuten marineren in de koelkast.

2. Klop de slagroom tot een luchtige mousse. Vouw zorgvuldig het chocoladepoeder er door heen.

3. Serveer het fruit in een glas met een toefje chocolade slagroom

Word lid van de Nestlé Baby Club

Ontdek nieuwe recepten , probeer gratis producten uit en maak gebruik van praktische tools.

  • Ontvang producten en samples
  • Faites des économiesBespaar op je aankopen !
  • Bénéficiez d'outils interactifs pratiquesGeniet van handige interactieve tools
  • Profitez de menus et de recettesGeniet van tientallen originele menu's en recepten

Registreer!