Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken
Deel dit Recept
X

Fruitglaasje met munt en chocolade slagroom

Zwangerschap

Fruitglaasje met munt en chocolade slagroom

DifficultyGemakkelijk

Serves4

Time preparation0mn

Time cooking0mn

Ingrediënten
  • 1 Granny Smith of Reinette appel
  • 2 theelepels chocoladepoeder
  • 100 ml magere slagroom
  • 1 Golden Delicious appel
  • 2 sinaasappels
  • 2 zakjes munt thee
  • 100 ml water

Bereidingswijze

1. Pel en snijd de sinaasappels. Was en snijd de appels. Bereid de thee met kokend water. Laat afkoelen. Voeg het fruit toe en laat het 30 minuten marineren in de koelkast.

2. Klop de slagroom tot een luchtige mousse. Vouw zorgvuldig het chocoladepoeder er door heen.

3. Serveer het fruit in een glas met een toefje chocolade slagroom

Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

Gemoedsrust voor ouders is maar één klik verwijderd

  • Opleidingsprogramma, artikels en recepten
  • Praktische interactieve tools
  • Informatie per leeftijd
  • Exclusieve cadeaus
  • Kortingsbonnen en staaltjes
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven
  • Consumentendienst
Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me