
Filet van kalfsvlees met knapperige groenten
- 4 dunne lappen kalfsvlees
- 150 g witte kool
- 3 theelepels MAGGI Kalfsfond
- 2 wortelen
- 2 sjalotten
- 1 eetlepel gehakte koriander
- 1 eetlepel olie
- 300 ml water
- Zout en peper
Koekenpan
Bereidingswijze
1. Pel en snipper de sjalotten. Snijd de kool. Schil en snijd de wortelen in staafjes.
2. Snijd het kalfsvlees in reepjes.
3. Bak in een koekenpan de sjalotjes 2 minuten in olie. Voeg de kool en wortelen toe en bak nog 5 minuten. Haal de groenten uit de pan.
4. Bak de kalfsreepjes 4 minuten op hoog vuur in dezelfde koekenpan. Voeg de groenten toe. Zout en peper naar smaak.
5. Voeg kalfsfond opgelost in water toe en bak gedurende 3 minuten. Bestrooi het met de gehakte koriander.