Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken

Daddy Shower

Trotse papa in spe? Organiseer je eigen Daddy Shower!

Een Daddy watte? Een Daddy Shower is net als een klassieke Baby Shower bedoeld om de komst van een baby te vieren. Maar deze keer staat de toekomstige papa vol in de schijnwerpers.

Leuke uitdagingen, lekker eten en gezellig samenzijn met vrienden … Een Daddy Shower is als een soort overgangsritueel om te klinken op het nieuwe leven van de papa in wording.

Volg de gids voor een onvergetelijke Daddy Shower!

10 ideeën voor de coolste Daddy Showers

Wat gebeurt er tijdens een Daddy Shower? Bij een Baby Shower liggen de spelregels min of meer vast, maar de papaversie staat nog in haar kinderschoenen. Dus laat je creativiteit de vrije loop! We brengen je alvast op ideeën met onze tien culinaire, sportieve, grappige en feestelijke tips. Fun, fun en nog eens fun!

Laat je hier inspireren

Dad Roulette, het spel voor papa’s in spe

Onze Dad Roulette is de ideale tool voor een boeiende en waanzinnige Daddy Shower. Uitdagingen, vragen, opdrachten: draai met een fles of een balpen en laat de binnenpretjes beginnen! Gewoon downloaden en afdrukken en je bent klaar voor een flinke portie hilariteit. Extra leuk: de quiz en missies verklappen je alle geheimen van het vaderschap.

Quiz: ben jij (nu al) een superpapa?

‘t Is gebeurd: je vrienden dagen je uit voor Dad Roulette tijdens je Daddy Shower. Beantwoord de 7 vragen van de quiz ‘Ben jij (nu al) een superpapa?’ en test je algemene kennis over het vaderschap. Benieuwd wat dat gaat geven…

Ontdek de quiz

Waarom een Daddy Shower?

Wat betekent dit ritueel? Wat heeft het toekomstige papa's te bieden? Ontdek hoe een Daddy Shower de stap van man naar papa vergemakkelijkt, en papa’s helpt om de baby in alle rust te verwelkomen Delphine Jacobs, kinderpsychiater van het Universitair Ziekenhuis Sint-Lukas, beantwoordt de vragen over de Daddy Shower.

10 perfecte cadeaus voor toekomstige papa’s

Wordt je beste vriend binnenkort papa? Of ben je uitgenodigd voor een Daddy Shower? Van speciale luiers en draagzakken tot grappige body’s … Aan gekke cadeaus geen gebrek. We geven je een heleboel inspiratie om toekomstige papa’s te vertroetelen.

Ontdek onze cadeau-ideeën

Ontdek dé plek voor papa’s only.

We maken dit spannende avontuur nog een tikkeltje leuker met tips, quizzen en getuigenissen.

Alles om een goed geïnformeerde papa te worden
Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me