Arrow backLanguage
Zwangerschap
Tussendoortje
Recept
Add this post to favorites

Frambozentaart met rode bessen en appelcompote

8
Normaal
50 mins

Ingrediënten

  • Deeg voor een zandtaartbodem (kant- en klaar of zelfgemaakt)
  • 300 g frambozen
  • 250 g rode bessen
  • 2 appels
  • 150 g bruine basterdsuiker
  • Slagroom

Benodigdheden

Oven, Ovenschaal, Steelpan

Bereidingswijze

  • 35 mins
    Voorbereiding
  • 15 mins
    Kooktijd
  • 50 mins
    Totale bereidingstijd
  • Verwarm de oven voor op 200°C.

  • Bekleed de schaal met het deeg zonder het vetvrije papier te verwijderen. Bak volgens de instructies.

  • Was de frambozen. Schil en snipper de appels. Sudder de rode bessen, appels en bruine suiker in een pan voor ongeveer 15 minuten.

  • Bedek de bodem van de taart met de rode bessen en appelcompote. Laat het 15 minuten afkoelen en voeg de frambozen toe.

  • Serveer het snel met slagroom.

Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

MVP Logo
  • Gepersonaliseerd

    Ontvang gepersonaliseerde communicatie aangepast aan de leeftijd van je kindje

  • Tips & tricks

    Ontdek tal van advies van onze voedingsdeskundigen alsook andere ouders

  • Kortingsbonnen en cadeau's

    Ontvang heel het jaar door kortingen  en cadeau's

  • Interactieve tools

    Geniet van handige tools die je kunnen ondersteunen tijdens de zwangerschap tot de eerste schooldag van je kleintje

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.