Ingrediënten
- Deeg voor een zandtaartbodem (kant- en klaar of zelfgemaakt)
- 300 g frambozen
- 250 g rode bessen
- 2 appels
- 150 g bruine basterdsuiker
- Slagroom
Benodigdheden
Oven, Ovenschaal, Steelpan
Bereidingswijze
-
35 minsVoorbereiding
-
15 minsKooktijd
-
50 minsTotale bereidingstijd
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Bekleed de schaal met het deeg zonder het vetvrije papier te verwijderen. Bak volgens de instructies.
-
Was de frambozen. Schil en snipper de appels. Sudder de rode bessen, appels en bruine suiker in een pan voor ongeveer 15 minuten.
-
Bedek de bodem van de taart met de rode bessen en appelcompote. Laat het 15 minuten afkoelen en voeg de frambozen toe.
-
Serveer het snel met slagroom.
Word lid van de Nestlé Baby&Me Club
Gepersonaliseerd
Ontvang gepersonaliseerde communicatie aangepast aan de leeftijd van je kindje
Tips & tricks
Ontdek tal van advies van onze voedingsdeskundigen alsook andere ouders
Kortingsbonnen en cadeau's
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeau's
Interactieve tools
Geniet van handige tools die je kunnen ondersteunen tijdens de zwangerschap tot de eerste schooldag van je kleintje
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.