Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Zoeken
Nog geen lid? Registreer hier
Deel dit Recept
X

Fruitcarpaccio met chocoladesaus

Zwangerschap

Fruitcarpaccio met chocoladesaus

MoeilijkheidsgraadGemakkelijk

Porties4

Voorbereidingstijd0mn

Kooktijd0mn

Ingrediënten
  • ½ ananas
  • 50 g pure/dark chocolade om te koken
  • 2 kiwi’s
  • 1 kleine mango
  • 1 theelepel gemalen kaneel
  • 70 ml ananassap
Gereedschap

Steelpan

Bereidingswijze

1. Schil en snijd het fruit: snijd de ananas in dunne plakjes en de mango en kiwi’s in kleine stukjes. Schik op 4 borden.

2. Smelt de chocolade met de kaneel en vruchtensap in een steelpan op een laag vuur en mix dit door elkaar.

3. Smeer de borden in met de kruidige chocoladesaus. Dien direct op.

Word lid van de Nestlé Baby Club

Ontdek nieuwe recepten , probeer gratis producten uit en maak gebruik van praktische tools.

  • Ontvang producten en samples
  • Bespaar op je aankopen !
  • Bénéficiez d'outils interactifs pratiquesGeniet van handige interactieve tools
  • Profitez de menus et de recettesGeniet van tientallen originele menu's en recepten

Registreer!