Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Zoeken
Nog geen lid? Registreer hier

Deel dit Recept
X

Frambozentaart met rode bessen en appelcompote

Zwangerschap

Frambozentaart met rode bessen en appelcompote

MoeilijkheidsgraadMiddelmatig

Porties8

Voorbereidingstijd0mn

Kooktijd0mn

Ingrediënten
  • Deeg voor een zandtaartbodem (kant- en klaar of zelfgemaakt)
  • 300 g frambozen
  • 250 g rode bessen
  • 2 appels
  • 150 g bruine basterdsuiker
  • Slagroom
Gereedschap

Oven, Ovenschaal, Steelpan

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200°C.

2. Bekleed de schaal met het deeg zonder het vetvrije papier te verwijderen. Bak volgens de instructies.

3. Was de frambozen. Schil en snipper de appels. Sudder de rode bessen, appels en bruine suiker in een pan voor ongeveer 15 minuten.

4. Bedek de bodem van de taart met de rode bessen en appelcompote. Laat het 15 minuten afkoelen en voeg de frambozen toe.

5. Serveer het snel met slagroom.

Word lid van de Nestlé Baby Club

Ontdek nieuwe recepten , probeer gratis producten uit en maak gebruik van praktische tools.

  • Ontvang producten en samples
  • Bespaar op je aankopen !
  • Bénéficiez d'outils interactifs pratiquesGeniet van handige interactieve tools
  • Profitez de menus et de recettesProfitez de menus et de recettes

Registreer!