Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken
Deel dit Recept
X

Frambozentaart met rode bessen en appelcompote

Zwangerschap

Frambozentaart met rode bessen en appelcompote

DifficultyMiddelmatig

Serves8

Time preparation0mn

Time cooking0mn

Ingrediënten
  • Deeg voor een zandtaartbodem (kant- en klaar of zelfgemaakt)
  • 300 g frambozen
  • 250 g rode bessen
  • 2 appels
  • 150 g bruine basterdsuiker
  • Slagroom
Gereedschap

Oven, Ovenschaal, Steelpan

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200°C.

2. Bekleed de schaal met het deeg zonder het vetvrije papier te verwijderen. Bak volgens de instructies.

3. Was de frambozen. Schil en snipper de appels. Sudder de rode bessen, appels en bruine suiker in een pan voor ongeveer 15 minuten.

4. Bedek de bodem van de taart met de rode bessen en appelcompote. Laat het 15 minuten afkoelen en voeg de frambozen toe.

5. Serveer het snel met slagroom.

Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

Gemoedsrust voor ouders is maar één klik verwijderd

  • Opleidingsprogramma, artikels en recepten
  • Praktische interactieve tools
  • Informatie per leeftijd
  • Exclusieve cadeaus
  • Kortingsbonnen en staaltjes
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven
  • Consumentendienst
Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me