Zwangerschap
Tussendoortje
Recept
Add this post to favorites

Frambozentaart met rode bessen en appelcompote

8
Normaal
50 mins
Ingrediënten
  • Deeg voor een zandtaartbodem (kant- en klaar of zelfgemaakt)
  • 300 g frambozen
  • 250 g rode bessen
  • 2 appels
  • 150 g bruine basterdsuiker
  • Slagroom
Utensils

Oven, Ovenschaal, Steelpan

Bereidingswijze
  • 35 mins
    Voorbereiding
  • 15 mins
    Kooktijd
  • 50 mins
    Totale bereidingstijd
  • Verwarm de oven voor op 200°C.

  • Bekleed de schaal met het deeg zonder het vetvrije papier te verwijderen. Bak volgens de instructies.

  • Was de frambozen. Schil en snipper de appels. Sudder de rode bessen, appels en bruine suiker in een pan voor ongeveer 15 minuten.

  • Bedek de bodem van de taart met de rode bessen en appelcompote. Laat het 15 minuten afkoelen en voeg de frambozen toe.

  • Serveer het snel met slagroom.

Geniet van de voordelen van

MVP Logo
  • Écrivez à Nestlé Baby - Icône

    NIEUWSBRIEF OP MAAT

    Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje

  • Podcast & vidéos

    Podcasts & Video's

    Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen

  • Logo - coupons-56

    Kortingen en cadeaus

    Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.

  • Logo - menu-planner-56

    TIPS VOEDING

    Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.