Produit NANCARE®
Add this post to favorites

NANCARE® Vitamin D

0
0 Reviews

NANCARE® Vitamin D is een voedingssupplement voor zuigelingen. Het draagt bij aan de goede werking van het immuunsysteem en de normale ontwikkeling van de botten. 

Vind jouw apotheker

Productinformatie

Nestlé NANCARE VITAMIN D is een voedingssupplement dat bijdraagt aan de goede werking van het immuunsysteem en de normale ontwikkeling van de botten. De Belgische Hoge Gezondheidsraad beveelt aan om het hele jaar door een vitamine D-supplement van 10 µg/dag (400 IE) te geven aan kinderen vanaf de geboorte tot de leeftijd van 10 jaar, ongeacht de voeding die ze krijgen.

NANCARE® Vitamin D bevat geen suiker noch smaakstoffen. Dankzij de neutrale smaak heeft het product geen invloed op de smaak van voedingsmiddelen en dranken. NANCARE® Vitamin D bevat geen lactose noch gluten, en kan dus ook gebruikt worden in geval van lactose- of glutenintolerantie. Het mag gegeven worden vanaf de geboorte.

Slechts 2 druppeltjes per dag volstaan om aan de aanbevolen inname te voldoen. Doe de druppeltjes, in de moeder- of zuigelingenmelk, of dien toe op een lepeltje of rechtstreeks in het mondje.

 

- Zonder toegevoegde suikers, smaakstoffen noch additieven -

 

BELANGRIJK: Voedingssupplementen zijn niet bedoeld ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Vraag je arts hoe je deze supplementen het best gebruikt. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Bewaar buiten het bereik van jonge kinderen.

 

rating review icon

Recente reviews

Klantenreview

0
0
0 Gemiddelde ratings

Gemiddelde ratings

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0

Ecrire un commentaire

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.