Vanaf de geboorte
Producten NANCARE®
Add this post to favorites

NANCARE® Fibers

0
0 (0)

NESTLÉ NANCARE® Fibers is een voedingssupplement met oplosbare vezels voor zuigelingen en kinderen. Zonder toegevoegde suikers, smaakstoffen of additieven.

Vind jouw apotheker

Productinformatie

Nestlé NANCARE Fibers GOS/FOS is een voedingssupplement met oplosbare vezels.

Galacto-oligosachariden (GOS) en fructo-oligosachariden (FOS) zijn verbindingen die respectievelijk bestaan uit verschillende galactose- en fructosemoleculen gekoppeld aan één glucosemolecule.

Dien het supplement 2 keer per dag toe (1 zakje 's ochtends en 1 zakje 's avonds), opgelost in minstens 50 ml vloeistof.

 

- Zonder toegevoegde suikers*, smaakstoffen noch additieven -

*NANCARE® Fibers bevat van nature aanwezige suikers.

 

BELANGRIJK: Voedingssupplementen zijn niet bedoeld ter vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Tenzij aanbevolen door de kinderarts, is het niet aangewezen om dit supplement in te nemen in combinatie met voedingsmiddelen die dezelfde ingrediënten bevatten. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosis niet. Dankzij de neutrale smaak heeft NANCARE® FIBERS geen invloed op de smaak van voedingsmiddelen en dranken.

Ontdek het NANCARE®-assortiment en meer informatie over constipatie bij baby's en de rol van vezels op www.nestlebaby.be.

rating review icon
Recente reviews

Klantenreview

0
0
0 Gemiddelde ratings

Gemiddelde ratings

 • 5 star
  0
 • 4 star
  0
 • 3 star
  0
 • 2 star
  0
 • 1 star
  0
Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.