Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken

NaturNes® Bio

ONZE GRANEN

Gemalen tarwe en haver om toe te voegen aan het flesje of fruitpapje

Onze NaturNes® Bio granen bestaan voor 99,9% uit gemalen tarwe en haver. De resterende 0,1%? Vitamine B1 die bijdraagt aan de goede ontwikkeling van het zenuwstelsel van je kindje.

Waarvoor dienen babygranen?

U kunt 's morgens een paar lepels in het flesje doen om de dag goed te beginnen. Nog een mogelijkheid: doe een paar lepels in het papje in plaats van je kindje een koekje of een stukje brood te geven.

Waarom kiezen voor NaturNes® Bio granen?

NaturNes® Bio granen worden zorgvuldig geselecteerd en geteeld met respect voor het milieu. Ze zijn gegarandeerd zonder kleurstoffen of conserveermiddelen, volgens de wetgeving en ze zijn onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles om baby’s de beste voeding te kunnen geven.

 

 

 

Het belang van gluten

Het is aanbevolen om vanaf de leeftijd van 4-6 maanden geleidelijk aan gluten te introduceren in de dagelijkse voeding van baby’s. Een te late kennismaking met gluten kan zorgen voor intoleranties of allergieën.

Gluten wordt gevonden in verschillende voedingsmiddelen zoals pasta, brood en griesmeel. Om te variëren, is het een optie om NaturNes® Bio-granen aan je kindje te geven: ze zijn heel gemakkelijk te doseren en klaar voor gebruik!

*Bevat van nature aanwezige suikers

**Conform de wetgeving

Voordelen

Ontdek de producten
Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me