- 80 g broccoliroosjes
- 40 g diepgevroren gehakte spinazie
- 1 aardappel
- 30 g Parijse champignons
- 30 g tonijn in eigen nat (uit blik)
- 1 koffielepel koolzaadolie
Steelpan, Mixer
-
10 minsVoorbereiding
-
20 minsKooktijd
-
30 minsTotale bereidingstijd
-
Was en scheid de broccoliroosjes. Was de aardappel en de champignons, maak ze schoon en snij ze in kleine blokjes.
-
Kook de broccoli, champignons, aardappel en spinazie 20 min in water, laat ze uitlekken.
-
Plet de tonijn, de groene groenten en de aardappel met een vork in een kom, voeg de olie toe. Druk alles aan in de kom en ontvorm de kom omgekeerd op een bord, serveer het gerecht lauw.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeaus
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.