- 150 g schoongemaakte venkel (hak het groen in heel kleine stukjes en hou ze apart)
- 150 g geschilde aardappel
- 20 g prei
- 50 g geplet vlees (bijv. kip, kalkoen, rund, lam)
- 1 soeplepel koolzaadolie
-
5 minsVoorbereiding
-
10 minsKooktijd
-
15 minsTotale bereidingstijd
-
Breng 400 ml water aan de kook.
-
Kook de schoongemaakte groenten en mix ze. Breng op smaak met gejodeerd zout.
-
Laat het geplette vlees licht aanbakken, voeg het toe samen met de olie.
-
Garneer de crème met het groen van de venkel. Controleer de temperatuur voor je de puree aan je baby geeft.
Variatie:
je kunt de venkel vervangen door worteltjes, koolrabi, bloemkool, broccoli, enz.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeaus
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.